Wat als er een product bestaat waar je dagelijks naar uitkijkt, lekker is en tegelijk een extra boost op verschillende vlakken geeft? Zo heb ik al een tijdje last van slapeloosheid, stress en wilde ik ook goede (en tegelijk lekkere) vitamines nemen komende winter. Na wat zoekwerk kruiste Bears With Benefits mijn pad... met een wel heel leuke actie en kortingscode!


Over Bears with Benefits - Lena en naamgenoot Laurence werden opgeslokt door het dagelijkse leven en wilden tegelijk verse producten koken, een uitgebalanceerd dieet volgen... Tijd voor een nieuwe routine die makkelijk is te combineren in het dagelijkse leven. Bears With Benefits biedt diverse vitamine complexen (van mooi haar, stralende huid tot een beter gevoel) aan. Alles wordt in Duitsland ontwikkeld volgens de hoogste kwaliteitsnormen zonder onnodige elementen zoals losmiddelen, vulstoffen en allergenen (lactose, gluten...) toe te voegen. De donkere verpakking beschermt de lichtgevoelige vitamines om ze zo lang mogelijk stabiel te houden en bestaat uit 100% gerecycled PET. Het assortiment van Bears with Benefits wordt onderverdeeld in haar, huid, comfort & damescyclus, lichaam & vorm, welzijn & gezondheid en kinderen. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben de vorm van gummibeertjes en smaken erg lekker!

Ik nam de beertjes na het ontbijt zodat er een routine zou ontstaan. Onze dochter neemt tijdens de donkere dagen ook multivitaminen, dus dat konden we op die manier gezellig samen doen. Na enkele dagen innemen, merkte ik niet echt een verschil. Het verschil kwam telkens beetje bij beetje na het product langdurig te gebruiken. De grootste favoriet waren toch de gummies voor het immuunsysteem en om kalm te worden, want tijdens de donkere periode van het jaar heb ik daar het meeste nood aan.

Super Snooze Sleep: voor een goede nachtrust
Deze beertjes hebben een hoog geconcentreerd schoonheidsvitaminecomplex met melatonine en vitamine B6. De Melatonine helpt je sneller in slaap vallen, terwijl de B6 helpt bij het reguleren van de hormonale activiteit. Dit product is suikervrij (gebruik van stevia) waardoor het ook kan gebruikt worden door mensen met diabetes.


Weetje - Raadpleeg altijd eerst de huisarts als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Overschrijd nooit de aanbevolen dosis.

Keepin' it calm Vitaminen - Minder stress en meer innerlijke rust
Volledig persoonlijk, maar tijdens de donkere dagen, Sinterklaas en aanloop naar Kerst ben ik een grote brok stress-ellende. Daarom net dat ik deze supplementen wilde uitproberen. KSM-66®, premium biologisch Ashwagandha-extract dat het lichaam helpt stress beter beheersen, Vitamine B1 die normale psychologische functies ondersteunt waardoor je hulp krijgt bij mentale uitputting en spierzwakte. Ook deze is gezoet met Stevia, maar hadden een iets meer bittere/kruidige smaak.

Eén beer per dag: voor het immuunsysteem
Deze beertjes heeft sterk geconcentreerde multivitaminen A, B6, B 12, C, D, E en nicotinezuur, gezoet met Stevia. Vitaminen zijn eigenlijk voedingstoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn nodig om gezond te blijven, voor een normale groei en ontwikkeling. Deze beertjes smaken letterlijk naar verschillende fruitsnoepjes, heerlijk!


Wist je dat - De besteller van Bears with benefits Vitamin Ah-mazing hair is? Deze is ideaal voor personen met droog of door de zon beschadigd haar. Tweede favoriet is Burn Baby burn shape om de vetstofwisseling te stumeren en brons gaat naar Golden Godess tan die je sneller bruin maakt tijdens het zonnen.

Er is zeker en vast een verschil voor en na het nemen van Bears With Benefits. Traag, niet overdreven... maar dat hoeft ook niet. Je geeft de natuur een boost (met natuurlijke producten) en dat is hoe we het liefste hebben. Door andere reviews te lezen kwam ik te weten dat elk effect anders is, maar op de duur enkel maar positief uitdraait. Even volhouden is de boodschap.

Interesse? Gebruik dan zeker de code 'Laupropos20' voor 20% korting geldig t.e.m. 11 november 2023! Momenteel loopt een 3 voor 2 actie, dus met de 20% code krijg je veel extra voordeel!

Meer info op Bears With Benefits