Juliet: "O Romeo, Romeo, wherefore art thou Romeo? Deny thy father and refuse thy name; Or if thou wilt not, be but sworn my love And I'll no longer be a Capulet." In elke dag zit een beetje Valentijn, maar op 14 februari wordt dat beetje een tikkeltje meer. Zelf doen mijn vriend en ik niet echt mee aan Valentijn, maar onbewust deed ik toch wat meer moeite om er mooi voor hem uit te zien. Verrassend genoeg had hij wel een kleinigheidje voor mij klaarliggen. Dit was mijn 14 februari in detailfoto's.

Qua make-up hield ik het vrij basic. Mijn vriend ziet mij het liefst met zo weinig mogelijk make-up, dus dan houdt de make-up lover in mij zich wat koest. Enkel wat mascara en concealer, dus.Schoenen met wollen vulling en een gouden gesp. Ook het romantische horloge van Daniel Wellington paste bij het geheel.


De kleine verrassing kreeg ik tijdens het ontbijt. Hij stond plots op en ging iets halen. Typische reactie van mij: "Hey, waar gaat ge hene?" Tot hij terug kwam met een kaartje natuurlijk... Heel toevallig ben ik ook helemaal  ondersteboven van hem!

Deed jij wat extra op Valentijn?