Ik heb een grote zwakte voor alles wat er lief uitziet. Dat de Tsum-tsums er waren, dat wist ik al heel lang. Zo volg ik bepaalde Amerikaanse speelgoed verslaafden -ik moet immers mee zijn met de laatste trends voor in de klas, hé ;)- die vorig jaar al deze cute beertjes hadden. Tsum-tsum is gebaseerd op een hamstertje waarin Disney figuren verwerkt worden.


Ik kocht al eerder twee tsum-tsum voor mijn nichtjes [link]. Zelf wilde ik voor knabbel in babbel gaan, maar omdat het assortiment vrij beperkt was ging ik voor Donald. Hij zag er extreem cute uit, maar ik kon het niet over mijn hart krijgen om zijn liefje Daisy te laten liggen. Nu liggen ze gezellig op elkaar te pronken op mijn nachtkastje en ka ik ze af en toe gebruiken als aaibaar beertje. Ik hoorde zelfs van een vriendin dat ze tsum-tsums gebruikt om heerlijk mee te slapen. Begrijpelijk, want ze zijn ontzettend zacht!


Ik hoop van harte dat er meer tsum-tsums worden verkocht dan de standaard versies. Mijn twee schattigaards kocht ik bij Dreamland. Daar hebben ze: mikey, minnie, donald, daisy, marie, winnie the pooh, eeyore, piglet en tijgetje. Ik hoorde van bezoekers dat ze de beertjes laten meebrengen uit Disneyland als een kennis er heen gaat. Heel slim, maar het zou leuker zijn, mochten we ze makkelijk in de winkel terugvinden!

Dreamland
Tsum-tsum - €4,99 per stuk

Als je één tsum-tsum mocht kiezen. Welke zou dat dan zijn?