Er zijn zo van die uitstapjes waar je met een glimlach naar terug kijkt. Dit is er zo eentje. Voor de eerste keer vond een persevent vanop 20 minuten afstand van mijn deur plaats. In opperbeste humeur  (ahja... ik moest voor een keertje niet ver rijden!) ging ik wat nieuwtjes opsnuiven.
Bij aankomst begon er meteen een haar workshop. Daarvoor lagen alle nodige spulletjes al klaar. Intussen bedank ik nog even de mooie Nanja voor de duidelijke uitleg en fijne haartips. Ik ging alvast aan de beste plaats aan tafel zitten. Dichtbij de snoepjes...Ik doe heel weinig met mijn haar en heb een dikke weelderige haardos dat ongeveer aan schouderlengte stopt met groeien. Nanja besloot er krullen met veel volume in te zetten. Mijn froufrou krulde ze extra om de illusie van een vlechtje te krijgen. Hier een foto van het eindresultaat.

Er kwamen natuurlijk ook andere dames aan de beurt. Even wat sfeerbeelden:Saint Basics - Ondergoed dat tegen gifstoffen, sweatshops en uitbuiting is. De stof voelde zeer aangenaam, dus dat verklaart de 'touch me' op de foto. Zacht en toch strechy tegelijk. 


Danielle Vroemen - Strakke lijnen en speelse ideeën komen terug in deze collectie. Er komen ontwerpen in voor die ik nog niet eerder heb gezien en er werd bij sommige stukken gebruik gemaakt van 3D-prints. Deze juwelen zijn 100% zilver. 


Mooved webshop - Doorheen de kamers stonden er producten van de webshop Mooved. Vaak stond ik te kijken naar een vrolijk iets, wat later van de webshop bleek te zijn. Dit gaat van borden naar bloempotten tot op de kinderkamer.


The RubZ - Flexibele siliconen armbanden die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Je kan kiezen tussen gouden, zilveren of zwarte schakels. Neem het maar aan van mij: deze zijn zeer aangenaam om te dragen en blijven goed zitten op dunne polsen.


The RubZ slippers - Naast armbandjes zijn er ook slippers op de markt. Dezelfde schakels en kleuren vinden we erin terug.


Tenue de Ville - Doorheen alle kamers hing er een vrolijk en gedurfd behang. Tenue De Ville heeft een designteam dat een unieke stempel drukt op de collectie en gebruikt prints als zebra's, palmbomen ...


Mokja - Mokja zorgde voor lekkere Koreaanse noedels.


Glorious Lou - Het begon weer te kriebelen toen ik deze gebloemde babyspullen zag. Zo zie je maar dat je na de zwangerschap ook in stijl een baby kunt opvoeden.


Kende jij deze merken al?