Ik heb een serieuze liefde voor sieraden, maar sommige kan ik bijna niet verdragen. Van kettingen en oorringen heb ik er het meest in mijn collectie, maar het onderdeeltje met armbanden en ringen ligt te verstoffen. Het zit gewoon in de weg tijdens de dagelijkse bezigheden. Ik kan het dan wel niet verdragen, maar daarom vind ik het niet minder mooi. Deze metallic tattoos, die je momenteel overal kunt kopen, leken mijn redding.


Toen ik hoorde dat er budget tattoos te vinden waren bij de Action besloot ik er nog maar eens langs te gaan. Er is een ruime variatie in setjes en na even zoeken had ik er twee bij. Per set zitten er twee vellen.


De manier waarop je de tattoos moet aanbrengen is net zoals je het vroeger zou doen. Je knipt het gewenste plaatje uit, legt het op de gewenste plaats en dept erover met een natte doek. In ongeveer twee seconden laat het papier al los en blijft er een plaatje achter. Dat is toch even een nostalgisch gevoel, want vroeger konden we hetzelfde doen met pokémon tattoos. - Oh those memories.

De tattoos blijven bij mij ongeveer 4 dagen goed zitten. Beeld je dan een scenario voor waar ik met mijn handen in water, verf, zand, gips, ... (#justteacherstuff) zit en meermaals onder de douche ga. Toen ik het plaatje een beetje beu werd, was het nodig om weg te boenen met nagellak remover. De tattoo zit dus echt muurvast op zijn plekje. Dan zwijg ik nog over de honderden complimentjes die ik gekregen heb. Het blijkt toch nog uniek te blijven om er eentje op te hebben. En niemand, maar dan ook niemand kon raden dat zoiets uit de Action zou komen. Het zou tevens de hype worden op de komende zomerfestivals!

Action
Metallic Tattoos - € 0,99-