De liefde voor Mac Cosmetics is de laatste maanden erg gegroeid. Ik koop dan wel veel budget make-up, maar toch kon ik mijn draai niet vinden in de drogisterij als het op lipstick aankomt. Ik ging wat meer MAC lipsticks dragen en BOEM, verkocht. Op een erg korte tijd is mijn Mac lipstick stash erg gegroeid, dus laat ik deze met veel enthousiasme zien.


Faux – Hoe on-origineel van mij. Ik had mij vooraf verteld dat ik het busje Faux lovers niet zou opstappen en kijk nu... Het is toch de meest gedragen lipstick geworden omdat ze zo toegankelijk is. Een lipstick om elke dag te dragen en die elke make-up look wel past.

Up the amp – Dit kleurtje is erg bijzonder en eentje waar ik een tijdje over twijfelde. Een lieve vlogster deed mij deze cadeau en al snel werd ik verliefd op dit kleurtje. Paars is in en als dat een koel ondertoontje heeft ideaal.


Candy yum-yum – Wie vlogger Jill kent, kent Candy yum-yum. De kleur is er eentje die je ontwijkt als je naar een Mac Cosmetics counter gaat, want hij knalt er meteen bovenuit. Nadat ik een dupe van het kleurtje in handen had, begon ik te twijfelen. Misschien is het toch een kleurtje dat ik in mijn collectie wil? Na een tripje Amsterdam voegde ik hem toe aan de stash.

Victoriana – De complimentjes die je kan krijgen door een lipstick. Deze kocht ik vorig jaar in een Limited edition Toledo collectie. Het bleek, met hulp van de verkoopster, de kleur rood te zijn die bij mij past. Ik raad iedereen aan om samen met een visagiste op zoek te gaan naar jouw perfecte rood. Dat bespaarde mij heel wat miskopen.

Asian flower – De kleur die ik als laatste houd, is tevens mijn meest favoriete Mac Lipstick van het moment. Ik wilde een soort lila, grijze ondertoon, hydraterend voor de lippen... Ok, eigenlijk had ik heel veel eisen. Toch voldoet deze lipstick aan heel wat van die eisen en raad ik deze lijn helemaal aan.

Heb jij favoriete lipstick van MAC cosmetics?