Over een origineel parfumflesje gesproken. Mocht je niet beter weten, zou je meteen denken aan een schoonmaakmiddel, maar niks is minder waar. De flacon verhult het nieuwste Moschino parfum met de naam Fresh Couture. 

Uiteraard schuilt er meer achter zo'n flesje. Moschino wil een alledaags iets omtoveren tot een luxueus product. Zo werd een schoonmaakproduct gebruikt als inspiratie voor de flacon. Het ultieme contrast tussen het alledaagse en luxe.. De flacon mag er dan 'alledaags' uitzien - nu... volgens mij bestaat er geen enkel gelijkaardig flesje-, toch oogt de verpakking erg kostbaar. Deze is clean wit, bevat een gouden detail en de naam Moschino. 


De eerste indruk over het parfum was gemengd. Vooral bij het zien van de flacon heb je dubbele gevoelens, maar toen ik mijn neus ertegen zette, was dat dubbele gevoel onterecht. De parfum bevat een frisse, vrouwelijke geur. Verrassend lekker, want meestal grijp ik naar bloemige geuren terwijl dit net het omgekeerde is. Het geurtje is toegankelijk voor een alledaagse schooluitstap tot een chique etentje en blijft bovendien een hele tijd hangen.

Topnoten: Mandarjn, bergamot en Ylang-ylang.
Hartnoten: Framboos, witte pioenrozen en osmathus
Basisnoten: Witte patchouli, ambroxan en lichte houtsoorten


Niet enkel een hebbeding, maar ook een degelijke parfum. Vooral de geur en de tijd die hij blijft hangen, maken het product tot een mega grote favoriet. Helaas is mijn exemplaar intussen ingeslagen door mamalief, maar dat begrijp ik volkomen. Ze mag dan wel niet raar kijken als ze mij plots aan haar parfum ziet zitten. Een geurtje voor jong en oud in een zeer originele flacon doet zich op als verdict.

Parfumerie
Moschino Fresh Couture Eau de Toilette spray 30 ml - € 39,95
Moschino Fresh Couture Eau de Toilette spray 50 ml - € 59,95
Moschino Fresh Couture Eau de Toilette spray 100 ml - € 79,95