Afgelopen donderdag was ik te gast bij het LIDL beauty & Care event. LIDL is een supermarktketen die haar beautyassortiment gaat uitbreiden onder dezelfde budgetprijzen. In dit artikel vind je verschillende foto's over het event, de nieuwtjes en een een filmpje over de inhoud van de gekregen goodiebox.


De nagellakjes 2 in 1 hardener base & top coat, frenchlook rose, nude brown, metallic rose, berry pasion en red carpet.


Meerdere malen tijdens het event werd verteld dat gloss weer in is komende zomer. Zelf heeft LIDL zes kleuren om de klant tevreden te stellen. Drie glitter glossjes en drie kleurtinten.


De vier lipsticks kregen de namen: fushia pink, cosy rose, nude brown, Velvety ruby en red carpet.Verder zijn er ook foundations in vier tinten en twee BB creams.


Shampoo, bodylotion, ... dient allemaal om de vrouw een fijne winkelervaring te laten beleven en aan een goedkope prijs ook kwalitatieve producten aan te bieden. Zo kan je tijdens het shoppen voor de nodige aankopen ook interessante make-up uitproberen.


Uitleg kregen we door het gezicht en de ambassadrice Evy Gruyaert. Hier werden drie verschillende dames afgewerkt met wat lipgloss. 


De producten die ik mee kreeg zijn nu al in de testfase. Zijn er producten waar je het meest interesse voor hebt, mag je dat zeker laten weten. Dan houd ik daar in de mate van het mogelijke rekening mee.

Koop jij vaak make-up in een supermarkt?