Als er iets is wat nooit vaststaat bij mij is dat het dagelijkse bakje/zakje wel. Ik wissel zo vaak van make-up producten dat ik er bijna wekelijks een artikel van kan maken. Laatst stond ik toch wel even stil bij de inhoud ervan, want ik gebruik de snelste, het minimum, de makkelijkste... producten en ben in zo'n vijf minuten klaar. Een echte lazy girl make-up periode.


Catrice Liquid Camouflage Concealer - Deze werd door een hype vergeleken met een duurder high-end exemplaar en na uitproberen was ik verkocht. Hij camoufleert een groot deel van het blauw onder mijn ogen (zorgt er niet voor dat het helemaal weg is) waardoor hij natuurlijk overkomt. Hij is ook makkelijk blendbaar met de vingers of met een concealer kwast.

Boozyshop concealer brush - Deze kwast gebruik ik in combinatie met de liquid camouflage concealer en samen zijn ze het perfecte duo. In een mum van tijd zorgen ze ervoor dat onzuiverheden en ongewenste kleurtjes verdwijnen.

Urban Decay Perversion Mascara - Hoe veel mascara's ik ook probeer, ik grijp telkens terug naar dit exemplaar. Het maakt mijn wimpers dikker, separeert ze en maakt ze intens zwart. Gezien deze bijna op is, moet ik snel terug ICI PARIS XL bezoeken zodat ik een nieuwe kan aanschaffen.

Catrice Eyebrow set - Dit jaar (eigenlijk vorig: 2016) leerde ik het belang van het versterken van de wenkbrauwen. Een wenkbrauw kan een gezicht helemaal vormen, dus ging ik op zoek naar de meest goede producten om dat te doen. Deze budget versie deed mij eerst twijfelen, maar na enige tijd gebruiken werd het een grote favoriet. Ik gebruik deze ook in combinatie met een boozyshop kwast.

Boozyshop eyebrow brush - Deze dikke liner kwast is ideaal om een wenkbrauw op een snelle manier in te vullen. Fijne lijntjes kan je er niet mee trekken, maar het gaat mij persoonlijk vooral om de snelle werking.


Real Techniques blush kwast - Deze blush kwast blendt een kleurtje in een wip. Zo hoef ik hem enkel even licht in het product te drukken, hij neemt namelijk erg vele op, en dan lichte vegen over mijn wangen te doen. Zo krijgt mijn gezicht meteen wat kleur en leven ingeblazen.

Essence Satin blush - Deze intens gepigmenteerde blush laat naast een mooi koraalkleurtje ook een lichte glans achter. Door er lichtjes in te drukken met de real techniques kwast krijg ik een natuurlijk effect en krijgt mijn gezicht een klein kleurtje bij.

Essence Loose Powder - Hiermee zet ik mijn Catrice Liquid Camouflage Concealer vast. Hij gaat namelijk heel snel blinken, dus het poeder matteert. Ook hier komt weer een Boozyshop kwast aan te pas (de powder versie).

Dr. Hauschka Eyeliner - Deze is al zo vaak in het Daily bakje artikel verschenen, dat het vast saai voor jullie wordt. Ik heb nog steeds geen gelijkaardige vervanger gevonden, dus blijft deze pronken op mijn ogen. Het enige minpuntje aan deze liner: hij is erg moeilijk verkrijgbaar - sadface.


Wat zijn jouw dagelijkse producten?