Gewoon zomaar, omdat je aan iemand denkt of om veel beterschap te wensen. Het doet altijd deugd om iets te ontvangen wat een hart onder de riem steekt en het doet nog meer deugd om iemand met zo'n presentje te verrassen. Een tijdje terug kreeg ik van Greetz.be een gepersonaliseerde ballon toegestuurd, maar deze keer gingen ze de bloemige kant op.


Het boeketje wilde ik niet helemaal voor mijzelf houden, maar was vooral om mijn mama te verrassen. Zij gleed namelijk net voor nieuwjaar uit, waardoor ze momenteel thuis moet revalideren. Ze is net als ik -de appel valt niet ver van de boom- een grote liefhebber van bloemen en boeketten. Een dag na bestelling kwam de pakketbezorger langs met een grote doos.


Tussen een ruime keuze bloemen ging ik voor het 'blijdschap' boeket. Vooral de kleurtinten (roze, pastel, paars...) trokken mij aan in het boeket. Het boeket wordt geleverd zoals het op de site is weergegeven: gewikkeld in bruin papier, folie en met water. Mama vond het alvast heel leuk om zo'n grote doos te mogen openen. Het was een echt surprise effect toen er bloemen kwamen piepen.


De bloemen hebben een versgarantie van 8 dagen en ze blijven ook ongeveer zo lang goed. Het fijne aan alles is dat zo'n presentje iemand helemaal kan opfleuren. Mocht je nog last minute een cadeau moeten zorgen, kan dat via deze weg, want ik raad hem met veel plezier aan.


Boeket "Blijdschap" - €36,95