Goed voor jezelf zorgen, gezond eten, regelmatig bewegen ..., maar ook een lief en inspirerend woordje kan een oppepper geven. Zo kreeg ik het idee om een groot moodboard te maken waar er meteen een positieve boost van ontstaat. En veel werk, tijd of centjes kost het niet.


Deze blogpost kwam tot stand i.s.m.


Benodigdheden
Kurk Leliège
Pattex strips
Tijdschriften
Schaar
Kopspelden of punaises

Stap 1 - Schik de stukken kurk op de grond tot je een gewenst resultaat krijgt. Zelf wilde ik een groot vlak met kurk, maar liefhebbers kunnen spelen met vorm, richting en schikking. Door vooraf op de grond uit te proberen, kom je later niet in de problemen. Als het eenmaal vast hangt, komt het niet meer los.

TIP - Het is mogelijk om de kurk in figuren te knippen. Een leuke toets voor op een kinderkamer.

Stap 2 - Plak de kurk vast op de muur met de Pattex strips. Deze werken ideaal en netjes.

TIP - Heb je kurk over? Maak daar dan gerust onderzetters van.


Stap 3 - Maak er een gezellige namiddag van en knip leuke quotes, woordjes, inspirerende foto's... uit boeken. Ook een plotse ontdekking in een tijdschrift kan je bijhouden om later aan het bord toe te voegen.

TIP - Schakel vrienden en familie in om je moodboard aan te vullen. 
Doe vooral wat je gelukkig maakt!


In totaal was ik een kwartiertje kwijt aan het ophangen van de wand en een gezellig halfuurtje aan het zoeken van quotes. Natuurlijk is het moodboard niet helemaal af en vul ik nog verder aan met plots ontdekte slagzinnen. Een eenvoudig, maar erg persoonlijk projectje.

Wat is jouw meest favoriete quote?