September 2017 - Ennnn... toen was de eerste schoolmaand al voorbij. Een maand waar ik vooral gewerkt heb en eentje die eindigde in erg slecht nieuws. Goed, we can do it! Ik kijk met veel plezier terug op deze maand en ben vol hoop over de volgende!

^ Het gewone schoolritme is helemaal terug. Deze keer ben ik juf in de tweede- en derde kleuterklas. Hierdoor kunnen de kinderen al heel zelfstandig aan de slag en tonen enkele al grote interesse voor lettertjes. Leuk, want dat kunnen ze heel goed gebruiken in het eerste leerjaar. Ik geef wat kiekjes van de werking van de klas.

^ Eindelijk mag mijn vriend een nieuw rijbewijs halen, tevens ook het zwaarste en laatste voor de moto. Dat vierden we met de aankoop van een zwaarder exemplaar waardoor hij nu eigenaar is van een Honda Africa Twin.

^ We mochten deze maand het 25 jarig bestaan van Kruidvat vieren. We kregen een aantal mooie producten in huis die op een originele manier (ballonnen) aan huis werd gebracht. PR op zijn best!

^ Gezellige zondag met ontbijt op bed, koffie, fruitsap en verse croissantjes. Het zou van mij elke dag mogen.

^ Ik kreeg een groot review pakket binnen voor HEMA. Ik kan er zo van genieten om neer te zitten, tientallen foto's te maken, ze bewerken en uiteindelijk het goedje uit te proberen. Lekker veel & lekker gezellig.

^ Dankzij een shoplog kreeg ik deze jas in het vizier. Ik bestelde op MONKI.COM en kreeg uiteindelijk deze jas in handen. Lekker fluffy en gezellig. Wachten tot de winter? No way... deze draag ik al in de herfst!

^ We verwelkomden dit kleine kakkertje in het gezin! Welkom Goldie! Deze is momenteel tijdelijk bij ons en is afkomstig uit de vijver van mijn ouders. Diertjes in huis hebben is erg gezellig.

^ Tieke (hond schoonzusje) wil spelen #puppyoog.

^ Ik laat de kleuters het liefste hun eigen thema kiezen. Zo is de betrokkenheid groter en leren ze sneller iets. Voor de komende twee weken kozen ze het thema paarden. Op een woensdagmiddag stapte ik de klas buiten en zag ik volgend paardje op het krijtbord staan. Een echt feelgood momentje.

^ Een kiekje tijdens een rasechte hersftdag in ons stekje.

^ Eerste keer mosselen maken. Het was nodig om de hulplijn een paar keer te bellen (= mama lijn), maar achteraf gezien niet zo heel moeilijk. Het heeft gesmaakt!

^ En plots splitte de bokaal van blubje. Gelukkig was ik op tijd en kon ik de vis op deze manier redden... Wat een avontuur.

^ Eindelijk kunnen we volop de nieuwe motorfiets testen. We maakten er een avondritje van na het werk on- & offroad.

^ Het was de laatste dagen zo koud dat we de haard al lieten branden. Gezellig naar het vuur kijken en het mooie momentje vastleggen op foto.

 ^ De bagagebak aan de moto moest gerepareerd worden. Dat betekent met twee naar de garage gaan.

^ De pumpkin spiced kruidnoten van HEMA zijn echt super lekker! Het kleurtje zorgt ook meteen voor een herfstig sfeertje.

^ Eindelijk had ik tijd om nog een keertje naar de kapper te gaan. Ik laat dit taakje altijd links liggen, maar het was deze keer echt nodig. Weg met die dode punten!

^ Dit jaar werd de zoon van mijn beste vriendinnetje geboren. Intussen is dat al bijna twee maanden geleden... Wat vliegt de tijd. Intussen was het al tijd voor de babyborrel dat gehouden werd vlakbij een maisdoolhof. Oh en zien jullie het geboortekaartje? Dat heb ik deels ontworpen!

^ Mama maakte de laatste week werk van de zolder. Dat betekende dat ik mijn spullen voor school ook onder handen moest nemen. Het was een werkje, maar de themadozen zijn een feit. Wat hebben juffen en meesters toch veel gerei... Elk yoghurt potje verdient immers een plaats op zolder, want we moesten het maar eens nodig hebben...

Hoe zag jouw maand september eruit?