Daar is de kerstvakantie! De voorbije weken was een rush van werken, snel cadeautjes kiezen en tussendoor wat rust proberen te vinden. Dat deden we door even op de bank neer te ploffen, een serie te kijken, de creatieve toer op te gaan... en dit alles in een pyjama en badjas. Kwestie van helemaal cosy op adem te komen.



Zelf heb ik nog niet zo lang een nieuwe badjas gekocht in een lichtgrijze kleur, want het zorgt voor extra warmte om over de pyjama te dragen. Naast de warmte weet je maar nooit dat de bel plots gaat en je daar staat te paraderen met een rode kop in pyjama. Een badjas is net iets gekleder bij dat soort momenten. Gezien mijn vriend ook een nieuw exemplaar nodig had, zijn vorige badjas was onderaan net iets te kort, leek het ons beter om een passende maat aan te kopen. Na even rond te neuzen op het internet bij badjas voor heren besloten we om een donkerblauw exemplaar te bestellen van het merk Tom Tailor op badkamerstore.nl. Al snel werd het pakket geleverd en konden we zij aan zij genieten van onze badjas.


Hoe fluffier hoe beter, dus mogelijk is dit het ideale last minute cadeautje voor onder de kerstboom of perfect als geschenkje tijdens Nieuwjaar. Mocht je hetzelfde denken verwijs ik graag door naar badkamerstore.nl. Daar vind je naast badjassen ook noden en leuke gadgets voor in de badkamer.

Hoe maak jij het warm en gezellig tijdens kerst?