De laatste week voor kerstmis. Een week waar we eigenlijk moeten denken aan de gezelligheid, de warmte, het uitkijken naar samen zitten met..., maar helaas elk jaar weer uitdraait in één stress-boeltje. Zo hebben we mogelijk al enkele cadeau's in huis of hebben we nog geen enkel minuutje gevonden om naar iets leuks te zoeken. Gelukkig bestaan er kant en klare setjes die voor schoonheden ideaal zijn. Zo doet Yves Rocher er alles aan om de zoektocht naar een leuk kerstcadeau makkelijker te maken.

Kersthuisje Marvelous Berries
Dit huisje blaast de kerstsfeer helemaal in het rond. Het bevat vier producten: handcrème, douchegel, bodymilk en lippenbalsem. De naam van het product verklapt de geur al, want deze ruikt naar zoete bessen.

Bodyscrub met suiker Marvelous Berries
Iets wat mensen vaak vergeten tijdens een douchebeurt is het scrubben. Het lichaam ademt opnieuw en de poriën worden zowel gezuiverd als geopend voor een extra goed gevoel achteraf. Ook body butters, crèmes ... worden beter opgenomen door de huid, dus je zou voor minder een scubje cadeau doen.


Geurkaars White vanilla
Naast de heerlijke geuren voor het lichaam is het ook fijn om de woonkamer lekker te doen ruiken. Een geurkaarsje is niet enkel gezellig, maar verspreidt ook nog eens een fijne geur. Er zijn twee geurtjes beschikbaar: vanilla en marvelous berries.


Set van 3 glossy lip pennen
Deze lipkleuren zorgen voor zowel een glansje als licht doorschijnende kleur op de lippen. Ideaal voor personen die graag iets op de lippen dragen, maar het er toch subtiel moet blijven uitzien. De kleuren zijn donker- tot lichtrood en oranje.

Set van 5 nagellakken
Voor personen die altijd met een kleurtje op de nagels rondlopen, is een nagellaksetje als cadeau niet ver gezocht. Deze set van vijf mini lakjes is ideaal voor de feestdagen en daarom ook nog eens een ideaal mini cadeautje. Grote favoriet uit het setje is de zilveren topper die op elk kleurtje in de set past en meteen voor een erg feestelijke toets zorgt.


De gezellige kersthuisjes/verpakkingen van Yves Rocher zijn ideaal als cadeautje onder de kerstboom wanneer het snel moet gaan. Nog even doorbijten in de laatste week om dan volop de genieten tijdens de feestdagen, te genieten van lachende gezichtjes als ze hun pakje krijgen en zelf ook dankbaar te zijn met de surprises. De setjes zijn te koop in de geur Marvelous Berries (zoete bessen) en White vanilla (vanille). Succes met de zoektocht en... no stress!

Yves Rocher
Kersthuisje marvelous berries - € 9,90-
Bodyscrub met suiker Marvelous Berries - € 12,95-
Geurkaars white vanilla - € 5,90-
Set van 4 glossy lip pennen - € 14,90-
Set van 5 nagellakken - € 14,90-