Afgelopen maand was het vooral donker en regenachtig met hier een daar een mini zonnestraaltje. Heel warm was het nog niet, maar dit weekend kwam daar eindelijk verandering in. Pas nu kunnen we echt het woord 'lente' gebruiken en daar profiteerden heel wat motards van.


Over een paar weken is het zover en gaat vriendin Eline trouwen. Voor het trouwen stond uiteraard een gezellige vrijgezellen gepland. Met de groep gingen we ontbijten, kregen we een workshop cocktails shaken en deden we een stadsspel.

De eerste zonnestralen die doen denken aan de lente staken de kop op. We maakten er meteen een uitstapje naar Oostende van. Laat je niet misleiden door de foto's, want het was ontzettend koud die dag.

Tijd voor een ritje met de moto na lange tijd. Tussendoor stopten we even om wat te drinken in 't stad.

Een super cosy zondag waar we gezellig langsgingen bij de schoonouders, chinees aten met mijn ouders en de haard lieten branden om de laatste uurtjes van het weekend te vieren. We maakten ook een purrito en van al dat spelen werd Guustje heel erg moe. Zelfs het muisje had geen kans meer.

We pikten intussen ook nog een event mee waar een heerlijk buffet, ijsjes en een zeer fijne voorstelling op het programma stond. Jullie lezen later meer over de producten van Lancaster en parfums van Hugo Boss.

Het thema Pasen is volop in gang in de kleuterklas. Gezien we een groot paasontbijt organiseren, gingen we aan de knutsel om tijdens het ontbijt tentoon te stellen. Een kleine glimp...

Een korte wandeling met Tieke, de hond van mijn schoonzus. Als je goed inzoomt kan je haar zien, maar helaas zit ze nooit echt stil voor een goede foto. Happy doggo!

Gezien we een weekendje weg gingen, bleef Guustje alleen thuis. Hij begreep niet echt waarom hij zo'n grote berg eten kreeg. Hij moest er immers twee dagen mee doen.


Tussendoor stopten we om iets te drinken, maar ook voor een stukje natuur zijn we te vinden. Hier zaten we even bij het water. Hierna kwamen rotsen, heuvels en bosrijke gebieden op ons pad. 

We kwamen ook heel wat mooie kastelen tegen. Helaas wel buiten het budget, dus blijven we verder dromen.


Hebben jullie ook genoten van de eerste echte (= warme) zonnestralen?