Heel wat maanden terug ging ik op bezoek bij Vida design waar het vol staat met design meubels en decoratie waardoor het niet makkelijk was om er iets te kiezen. Ik ging vooral voor spullen die we echt konden gebruiken op het appartement, mooi en intussen ook handig. Met de weinige plaats die we hebben moeten we soms eens toveren wat -naar mijn mening- goed is gelukt.De keuken is iets waar ik niet veel voor heb gekocht. De broodnodige keukenuitzet en must-have eten (pasta, cornflakes, nog meer pasta...) duwde ik zoveel mogelijk de kast in. Door het Meert wandplankje ging ik nadenken over hoe het anders kon. Zo is het makkelijk om bepaalde dingen meteen bij de hand te hebben zoals azijn, olie, enzovoort. Ook block alarmklok kreeg er een plaatsje. Een bijzondere klok die in elke woonruimte past, maar gezien we nog geen klok hadden in de keuken daar terecht kwam. De klok heeft een ecologische functie waardoor hij uitvalt na tien seconden en als je op het klokje tikt, schiet hij vanzelf weer in gang. Natuurlijk hoef je deze functie niet in te schakelen en kan je hem ook laten branden.
De printer stond oorspronkelijk op de grond, maar dat is niet handig tijdens het stofzuigen. Volgend rekje was dus meer dan welkom en eigenlijk ziet het er nog leuk uit ook. Ik kan ook makkelijk tussen de poten stofzuigen, dus hoef niets te verplaatsen.Decoratie kan je nooit genoeg hebben en gezien het leuk is om te wisselen met accessoires, ze aan te passen aan het seizoen... zet ik er af en toe iets nieuw bij. Dit huisje is ideaal om quotes toe te voegen naar keuze. Zo had ik al eerder een leuke quote voor in de keuken -ik zette hem op de Meert rekjes-, maar nu staat hij in de woonkamer met de woorden 'Home Sweet Home'.Ik ben heel tevreden van alle spullen en kreeg al heel wat complimentjes tijdens lieve bezoekjes. Ik raad dan ook aan om eens binnen te springen bij Vida design. Ze hebben er naast meubels ook kleine hebbedingetjes om het interieur op te vrolijken. Personen die Roeselare net iets te ver vinden, kunnen ook online hun slag slaan.

VIDA Design
De Munt 2 (recht tegenover Noordstraat 49)
8800 Roeselare
België