De bekende make-up standjes bij Kruidvat hebben de laatste maanden veel vernieuwing gekend. Zo heeft het een paar nieuwe merken met producten waar jullie vast heel enthousiast over zullen zijn. Klaar voor een mega review?Lottie London Selfie Ready foundation (1)
Deze staat dan wel niet op de foto, maar gebruikte ik wel in het filmpje. Deze foundation is het lichtste exemplaar uit het Selfie Ready gedeelte. De foundation geeft een matte dekking waar je nog een beetje door ziet, dus verwacht niet dat alle onzuiverheden perfect verdwijnen. Voor mijn huidje is zelfs de lichtste kleur nog een tikkeltje te donker waardoor ik hem meng met een dagcrème. De dagcrème is toevallig ook gloednieuw in het Kruidvat gamma en is vegan proof.

Kruidvat Natures Sensitive Day & night cream (2)
Leuk voor personen die vegan-pro zijn en waarvan jullie nog een gedetailleerd review mogen verwacchten. Zo heeft deze dag- en nachtcrème een erg fijne geur (bio melisse en toverhazelaar) en voedt hij het gevoelige huidje. 

Real Techniques base miracle complexion Sponge (3)
Een hele mond vol, maar eentje om met veel plezier te gebruiken. Al jaren ben ik fan van de Real Techniques kwasten, dus was ik ook benieuwd naar hun sponsje. Hiermee kan je crème substanties makkelijk vervagen op de huid. Een nadeeltje die ik opmerkte bij de spons is dat hij nogal snel scheurt. Zo gaf ik hem na gebruik een wasbeurtje en ben blijkbaar iets te ruw was met een scheurtje als resultaat. Behandel hem dus met zachtheid. Het blending (= vervaag) werk vervult hij prima. Ik kon de Natures crème makkelijk mengen met de foundation op mijn hand en zo gelijk aanbrengen op het gezicht.
Let op - De Real Techniques kwasten zijn online en in bepaalde filialen te koop (Genk, Antwerpen - en ik spotte ze ook al in Kuurne)

I Heart MakeUp Chocolate Rosegold eyeshadow palette (4)
Gezien ik al heel wat chocolade paletten in mijn verzameling heb zitten, wist ik min of meer al dat dit palette ook goed zou zijn. De kleuren, pigmentatie en substantie van de oogschaduw zijn om 'U' tegen te zeggen. Ook de verpakking doet het goed, want wie lust nu geen reepje chocolade?Ik nam enkele swatches uit het palette die zowel glitters, shimmers als matte kleuren bevat. Ideaal om verschillende lookjes te maken en ideaal om een warme look te maken die momenteel zo trendy is. Zo zijn de matte kleuren uh-oh en my own ideaal om in de oogplooi te zetten om diepte te creëren, zorgt Gold Digga voor een extra feestelijke toets terwijl Hold up een simpel alledaags glansje bezorgt. Een mooi mixje van kleuren en uitstraling, dus.

Zonder flits

Met flits

I Heart MakeUp Blushing hearts triple baked blusher (6)
Een blush kleurtje met heel veel glittertjes erin. Om zo weinig mogelijk fall-out te hebben, besloot ik deze op te brengen met mijn vingers. Zo warmt het product een beetje op zodat het mooi blijft 'plakken'. Het product geef een licht glansje weer en is in intensiteit makkelijk op te bouwen. Ook hier weer een erg mooie verpakking in de vorm van een hartje die je meerdere keren in het schap zal zien terug komen.De swatches tonen een goede pigmentatie die ook op te bouwen is. Je kan de kleuren afzonderlijk gebruiken met de juiste kwast en ze zijn ook te mengen.


Zonder flits

Met flits

I Heart MakeUp Blushing hearts highlighter fodess of love (7)
Ik vertelde toch eerder dat de hartjes vaker terug komen? Deze highlighter is net zoals de blush goed gepigmenteerd en heeft een goed aanwezig glans. Toch is deze niet overdreven en ziet hij er erg natuurlijk uit na het aanbrengen.

Lottie London ready set go matte translucent finishing powder (8)
Iets wat ik nooit skip - en ik al doende heb moeten ondervinden- is het afpoederen van make-up. Je make-up mag er nog zo mooi uit zien, de kans is extreem groot dat je doorheen de dag begint te glimmen. Zo ziet het er nogal zweterig uit en door af te poederen kan je dat effect vermijden. De make-up blijft er ook langer door zitten wat dit poedertje prima doet.
Lottie London #holo duo chrome lip gloss
Deze lip gloss laat een doorkijkbaar kleurtje achter op de lippen en bevat ook heel wat glitters. Ideaal voor wie fan is van de holografische trend.

Lottie London Slay All Day longwear matte liquid lipstick (9)
Een liquid lipstick die lang op de lippen zit, een mooie en natuurlijke kleur op de lippen achterlaat en je niet voelt zitten.

Lottie London stamp liner (5)
Een beetje eyeliner kan een look helemaal afwerken. Zelf had ik niet zo'n goede eyeliner dag en dat kon je duidelijk voelen in het filmpje. Ik begon dunnetjes en hoe meer ik de lijn wilde perfectioneren, hoe dikker en groter hij werd. Goed... kan gebeuren. Deze liner is intens zwart en trekt heel fijne lijntjes. Ook bijzonder is het muzieknootje aan de andere kant, die ik waarschijnlijk niet zal gebruiken, maar wel leuk bedacht is. Ik hoop in de toekomst op een liner stencil. De liner blijft doorheen de dag goed zitten, maar gaat er wel makkelijk af met water.Zonder flits 


Met flitsZoals jullie kunnen zien staat mijn hand vol met swatches voor het schrijven van dit review. Allemaal stuk voor stuk gepigmenteerde producten die naast hun kwaliteit ook nog eens heel budgetvriendelijk zijn. Ik was al fan en dat is zo gebleven. Nu jullie nog. ;)

Kruidvat
Lottie London Selfie Ready foundation - € 6,99-
Kruidvat Natures Sensitive Day & night cream
Real Techniques base miracle complexion Sponge - € 7,99-
I Heart MakeUp Chocolate Rosegold eyeshadow palette - € 9,99-
I Heart MakeUp Blushing hearts triple baked blusher - € 5,99
I Heart MakeUp Blushing hearts highlighter fodess of love - € 5,99-
Lottie London ready set go matte translucent finishing powder - € 5,99-
Lottie London #holo duo chrome lip gloss
Lottie London Slay All Day longwear matte liquid lipstick - € 5,99-
Lottie London stamp liner - € 4,99-