Geen paniek, want ik blijf kleuteronderwijzeres. Ballie was iets wat ik in de paasvakantie deed, dus als je benieuwd bent, mag je snel verder lezen over wat de revue passeerde.


Ik was te gast bij het Kruidvat event waar ik intussen al een Kruidvat event filmpje en groot Kruidvat make-up review over maakte. Ik kijk met veel plezier terug op de gezellige avond.

Eindelijk vakantie, maar wel eentje met wat werk. Zo begon de vakantie met een groot Paasontbijt georganiseerd door het wijkschooltje waar ik werk. Werk, maar wel super gezellig!

Na het paasontbijt gingen we in plaats van uit te rusten op stap met de collega's van mijn vriend. Momenteel is er kermis in Kortrijk, dus gingen we er iets eten en bijpraten in de Cubaan. Grote aanrader is de Cosmopolitan!

We kregen wat overschot van het paasontbijt mee, wat resulteerde in een ontbijtje op bed!

Even een Ikeaatje doen.

In de vorige picture post liet ik jullie zien hoe ik naar een workshop cocktiails shaken ging voor een vrijgezellenfeest. Wel... gezien mijn vriendinnetje snel trouwt, zocht ik naar een leuk cadeau. Ik ging voor een zelfgemaakt cadeautje en stak er ook nog een extra cent bij.

Het was ook al lag geleden dat ik nog een bezoekje bracht aan Rijsel. Long time no see: Primark, Sephora, Lush, New look en meer.

En toen was het zover... de trouw! We gingen eerst naar de ceremonie in de kerk waar ze aankwamen in hun oldtimertje. Cute!

Daarna gingen we naar huis om ons om te kleden om naar het feest te trekken. Het was zo'n mooi weer dat we even op ons balkon zaten.

Een geslaagde avond en hierbij nog eens een dikke proficiat aan het koppel.

De tweede week van de vakantie gaf ik een kleuterkampje met Little Ball village. Een leuke ervaring waarbij we met de kleuters doorheen de week verschillende sporten en beroepen probeerden.

De laatste dag kwam de mascotte Ballie langs en schminkten we de kinderen. Eens iets anders dan de make-up tutorials die je op de site gewend bent, maar voor mij maandelijkse kost. Maandag zijn we weer klaar om in het gewone klasgangetje te vliegen. Ik maak de schoolagenda as we type this article.

Hoe was jouw paasvakantie?