Eindelijk mogen we volledig het woord 'lente' uitspreken. Zo'n drietal dagen laat de zon zich van haar mooiste kant zien en kreeg regen geen kans. Het nieuwe weer brengt meteen een nieuwe mood met zich mee: nieuwe kleurtjes, outfits, geurtjes... voor zowel mannen als vrouwen. Volgende geurtjes die ik voorstel zijn gloednieuw in het Hugo Boss assortiment en passen perfect bij dat lentegevoel. 


Hugo Boss Ma vie L'eau
Met een hart van magnolia en witte pioenroos, een top van cactusbloem en een basis van een witte musk is dit geurtje ideaal voor het lenteweer. Bloemen, maar toch met een fris, vrouwelijke toets. Ook de langwerpige fles en poederroze kleurtje doet meteen heel wat lieflijke vrouwelijkheid losbarsten. Misschien bijzaak, maar zelf vond ik de fles ideaal van vorm in in de handtas mee te nemen. Hij neemt namelijk niet al te veel plaats in beslag. Een typerend vrouwengeurtje dat eigenlijk niet mag ontbreken tussen de parfumflessen.

Topnoten: Cactusbloem;
hartnoot: Magnolia en witte pioenroos;
Basisnoten: Witte musk.HUGO Urban Journey
Een flesje dat 100% voor mannen werd uitgevonden. De vorm van de fles is namelijk die van een veldfles waarvan je het dopje eraf moet schroeven. Een grappig weetje hierrond is dat de meeste vrouwen de dop eraf willen trekken in de winkel, dus men-proof it is. Niet enkel mannen, maar ook hun partner genieten van dit parfum. Zo gaf ik deze fles aan mijn vriend, testte hij ze verder, maar werd ik zelf ook heel snel fan van de geur. De citrusachtige frisheid van Himalayaanse kransbloem staat mooi in contrast met het hart van zwarte thee en de houttoon van de guaiacboom. Een typisch mannengeurtje dus, maar meteen eentje waarbij je denkt: "Ja! Daar zochten we naar!"

Topnoten: Bloemige Noten en Groen accoord;
hartnoot: Zwarte thee;
Basisnoten: Guaiac hout en Sandelhout.
Beide geuren blijven een geruime tijd hangen en zijn daardoor erg kwalitatief. Doorheen de dag bijsprayen is mogelijk, maar is geen al te grote must. De prachtige flesjes zijn ook een erg mooie toevoeging tussen de andere parfums; de geuren zijn bijzonder, maar hebben tegelijk ook iets wat je gewoon moet hebben. Een alledaags geurtje (vrouwelijk, bloemig voor vrouwen en sandelhout voor mannen) die even goed zou passen bij een avondje uit. Ga gerust een kijkje nemen in je favoriete parfumerie, want eens rondsnuffelen kan immers nooit kwaad. ;)

Betere parfumeriezaak
Hugo Boss Ma Vie l'eau
HUGO Urban journey