Vrouwen en diamanten zijn de beste vrienden, maar ook andere sieraden mogen er best wezen. Zelf ben ik de persoon die graag een hele outfit in elkaar steekt, de deur uitgaat en dan pas door heeft dat een passend juweeltje het geheel zou afmaken. Al jaren draag ik vooral dezelfde juwelen, dus was het tijd voor nieuwe armcandy.Het was -potjandorie- moeilijk kiezen op de website van Lucardi. Er is heel veel keuze van verschillende prijsklassen. Ik ging beide wereldjes in door twee exemplaren, een ring en een armband, te bestellen van Guess en nog twee extra armbandjes om tocht het volle armcandy gevoel te hebben. Ik koos zowel rosé, zilveren als een bronzen kleurtje die een aantal dagen later werd geleverd. De juwelen kwamen aan in volgende vrolijke verpakkingen. Mocht het een cadeautje zijn is dat handig, want alles zit meteen netjes verpakt. Ik zie het als een cadeautje aan mijzelf.


In de verpakking zaten plastic zakjes met daarin nog eens stoffen zakjes. Een groot zakjes-festijn, maar wel eentje dat ervoor zorgt dat alles veilig en wel aankomt. De influencer -not accurate- collectie sprak mij aan, dus koos ik daar twee exemplaren uit. Deze zijn minimalistisch en toch goed aanwezig.


Het volgende armbandje dat ik koos is iets meer aanwezig en werd gepersonaliseerd. Zo kon ik kiezen welke letter aan de armband zou bengelen, dus koos ik voluit voor de letter 'L'. Dat kan voor 'Leuk' staan, maar staat vooral voor 'Laurence' (mijn voornaam). Vervolgens koos ik een heel dun armbandje uit de minimalistische armbanden in een zilveren kleur dat perfect bij de andere armbandjes past.


Weer een leuke toevoeging aan mijn sieradenkistje en volgens mij juwelen die ik deze keer niet vergeet aan te doen bij de outfit. Vooral de Guess sieraden en mijn kleine zilveren minimalistische armband/ring zijn grote favorieten. De dikkere armband zou ik eerder apart dragen bij een avondje uit, maar dat ligt natuurlijk anders per smaak. De bandjes sluiten goed, worden snel geleverd in een leuke fleurige verpakking.

Guess roseplated ring
Guess Roseplated armband swarovski kristal
Stalen armband met letter en kristal
Zilveren armband bar rhodiumplated