De eerste maand van januari zit weer helemaal opgeborgen op een plaats waar we nooit meer bij kunnen. Ik merk dat ik de snapshots vooral vulde met rustige dingen, schilderwerken, enzovoort, maar eigenlijk heb ik vooral gewerkt. Het oude gangetje: werken, slapen, eten... aangevuld met wat sneeuw. Jullie kennen het vast wel.


De vorige snapshot stopte in Parijs - De drukke kerstmaand december - gezien we daar na kerstmis naartoe reisden. Om Nieuwjaar te vieren gingen we richting de Ardennen. Gezelligheid, fijn spelletjes spelen, veel te vroeg in de zetel zitten met onze onesie aan, hapjes verorberen... Wat een geweldige manier om het nieuwe jaar in te zetten. We maakten ook nog een wandeling waarbij ik eraan herinnerd werd dat de Belgische Ardennen eigenlijk echt heel mooi zijn.

Personen die Laupropos.be volgen op Facebook weten dat er elke dinsdag om 18u een Girl VS Boy cartoon verschijnt. Gezien de leuke reacties en likes ben ik begonnen aan een tweede seizoen. Coming up!

Wat late night vitamientjes in een sexy pyjama...

Kortrijk is al een tijdje eigenaar van een kattencafé, dus het was hoog tijd om er langs te gaan. Leuke ervaring, lieve katjes en gezellige sfeer!

Die avond kwamen mijn schoonzus en -mama langs om te aquarellen. Of ik een goede aquareljuf ben, weet ik niet, dus ik hoop dat ze het een fijne avond vonden. We waren blijkbaar in een natuurelementen-bui als ik de werkjes terug bekijk.

Tijd voor een bloemetje...  ook als het begint te sneeuwen.

De eerste sneeuw van het jaar. Juffrouw vond dat iets minder plezant, maar door het enthousiasme van de kleuters zijn we er helemaal in gevlogen - Misschien dat daaruit de verkoudheid uit vloeide... We maakten een kleine sneeuwpop, ontdekten ijs verder in de klas (en het feit dat ijs smelt), sorteerden handschoenen door ze aan een wasdraad te hangen, kregen verhaaltjes over de winter te horen...

Ik kocht mijn eerste canvas en kon mij er heerlijk op uitleven. Guustje hield mij nauwlettend in het oog. Mochten merken zich afvragen wat ik met al hun dozen doe die ze mij opsturen... wel...

Ik maakte voor het eerst kennis met Thermae Boetfort tijdens een persevent. Het event ging door in een zeer mooie suite in het hotel en ik ging er later eens langs voor een dagje relaxen in Boetfort. Gezien er sinds kort een Zout therapie bij is gekomen, besloten we het nog eens opnieuw te doen. Het was een erg fijne dag waar we allebei (vriend&ik) relaxed van terugkeerden. Een uitgebreider artikeltje volgt zoals goede gewoonte.

We snuiten af - hah, woordspeling - met een snotneus, want door de kou, afgewisseld met de verwarming, zieke kleuters... heb ik zelf een verkoudheid opgelopen. Tijd om die watjes naar boven te halen. De mini nerd in mij kocht ook een nieuw playstation spel: Kingdom Hearts 3. Nog fans onder mijn bezoekers?

Zijn jullie gespaard gebleven van een verkoudheid, griepje...?