Afgelopen tijd was eentje van veel geregel, weg en weer geloop en aanpassing. Leuke dingen om naar uit te kijken, maar verandering doet wat met een mens. Gelukkig namen we nog wat tijd om uit te blazen en genieten van elk mini momentje tussen al de grotere werken door.


C&A is een winkel waar ik de laatste jaren niet echt meer op bezoek ging, maar gezien hij werd uitgebreid en verhuisde naar het shopping center K in Kortrijk, besloot ik er nog eens langs te gaan. Ik was aangenaam verrast door de kledij die ze er hadden en ook nog eens het fijne prijskaartje van alles. Ik maakte al een fashion post C & A outfit of the day over de aankopen.

Gezellig op de bank met Guustje. Hij knuffelt graag als hij er zin in heeft en hier had hij duidelijk andere plannen.

En toen begon de paasvakantie. Halsoverkop besloten we de vrijdagavond tickets te bestellen voor het FACTS event. Dat was iets waar we al jaren naartoe wilden, maar eigenlijk altijd wel een excuus hadden om niet te gaan. Het was erg bijzonder en een eigen community als je er binnenstapt. Je kan er van alles kopen: van manga beeldjes, Japans snoep tot attributen uit films, maar eigenlijk kijk je vooral de ogen uit bij de cosplays. Persoonlijk vond ik de art sectie het leukste, waar artiesten hun fanwerk verkochten.

Al een tijdje wilde ik naar Cocotine en gezien FACTS doorgaat in Gent, reden we nog even door voor een drankje en hapje. Zeer gezellig en een echte aanrader.

Altijd leuk om samen pizza's te maken, maar dit is het slagveld wanneer dat gebeurd... veel liefde en veel opkuiswerk..

De eerste week van de  paasvakantie werkte ik gewoon verder en gaf ik een week sportkamp voor kleuters. Vaak zijn kampen gemengd met oudere kinderen, terwijl deze zich helemaal spitst op jonge kinderen. Interesse? Check Little Ball Village via Decathlon.

Guustje ging bitter weinig in zijn mandje van Tom & Co België liggen en in een gekke bui draaide ik het om. Drie keer raden... hij ligt er elke dag in te soezen. Dan maar een omgekeerd mandje voor een averechtse kater...

Om de wekelijkse sleur weg te werken en kleine genietjes te creëren, besloten we vanaf nu elke donderdagavond om te dopen tot cocktailavond. De eerste cocktial werd s** on the beach.

Al jaren organiseert het wijkschooltje van de school waar ik werk een groots paasontbijt. Ik ging er een beetje helpen (en ook eten  ;)). Het ziet er elk jaar meer dan pico bello uit, dus deel ik graag een paar sfeerbeelden.

De paasvakantie vloog voorbij en al snel was het weer tijd om voor de klas te staan. Met een piepklein bezoekje van een kuiken. We blijven nog even in het Paasthema... Hierna werkten, en werken we eigenlijk nog steeds, rond afval/omgaan met kosteloos materiaal... gezien het thema van het aankomende schoolfeest Recyclage inhoudt.

Elk jaar doen mijn vriend en een heleboel andere vrienden mee aan het Bubble Ball toernooi. Net zoals vorig jaar was het een regenachtige dag, maar dat kon gelukkig de pret niet bederven. Ze werden uiteindelijk twaalfde... niet een heel goede score...maar hé...

Kermis in de stad, dus daarvan gaan we eens profiteren.


Heel mooi weer was het de laatste tijd niet, maar dat hield ons niet tegen om nog eens te toeren met de moto. Dit is mijn Honda Hornet exemplaar, een echt zalige moto om op te rijden.

Hoe is het bij jullie?