Ik durf echt mijn hand in de honing steken over het feit dat dit  palette zowel een ideale look creëert voor de feestdagen als voor alledaagse make-upjes. Urban Decay kwam al met het ene verrassende na het andere op de proppen en ook deze is eentje waar ik razend enthousiast over ben. Urban Decay zagen jullie al vaker op de site passeren. Van primers tot oogschaduw, het merk is razend populair. Sinds een tweetal jaar is het ook makkelijker te koop bij bepaalde winkels van ICI PARIS XL, dus dat is zeker en vast goed nieuws. Dit palette is één van de zovele toevoegingen aan het vaste assortiment van Urban Decay. Zo is er een vast NAKED assortiment 1, 2 en 3, Cherry collection (roodachtige kleuren) en meer.
De buitenkant van het palette is er eentje die we eerder zagen bij de eerdere NAKED edities. Het grote verschil zit hem in de afwerking gezien het lijkt alsof hij in gouden honing gedipt werd. Het materiaal van het palette aan de buitenkant bestaat uit hard plastic. Binnenin zit een grote spiegel en een (goede) dubbelzijde kwast.


Flyby - sweet - swarm - amber - keeper - golden - honey - queen - hive - drip -hbic - sting

Alle tinten zijn geel- tot goudachtig afgewerkt met allemaal een hoge pigmentatie. Goed aftikken na de kwast erin te wrijven, is de boodschap. De oogschaduws blenden makkelijk, kunnen goed opgebouwd worden en laten weinig tot geen fall out achter. In totaal bevat het palette twaalf verschillende kleuren:
FLYBY – Gebroken wit (mat)
SWEET – Beige (mat)
SWARM – zachte warme mosterd kleur (mat)
AMBER – koperachtige kleur (metallic)
KEEPER – donkere mosterd kleur (mat)
GOLDEN – rijk goud (metallic)
HONEY – rijk goud (gelig) (metallic)
QUEEN – warm donkerbruin (metallic)
HIVE – warm gelig bruin (mat)
DRIP – warm roodachtig buin (mat)
HBIC – rosé bruin (metallic)
STING – diep warme bruine kleur (mat)


Het palette Naked Honey is er eentje die naar mijn mening niet in je collectie mag ontbreken. De tinten zijn neutraal, maar hebben een geelachtige afwerking wat hen weer bijzonder maakt. Zowel neutrale kleuren als metallics passeren de revue waardoor het een veelzijdig manusje wordt voor zowel feestelijke als doordeweekse looks. De kwaliteit is zoals ik ze gewend ben van vorige Urban Decay reviews: 't is de moeite.

ICI PARIS XL
Urban Decay Naked Honey - € 54,-