Stilaan komt het besef dat ik in een andere leeftijdscategorie rol. Dat komt niet enkel door gesprekken met vrienden waar we enthousiast bespreken welke winkelkarren we hebben bij onze favoriete supermarkt, de komst van ons eerste kindje of het feit dat ik razend enthousiast kan worden bij het kopen van nieuwe poetsproducten. Toen ik de Green lijn van Mylène voorbij zag komen, kreeg ik zo'n rush van pure blijdschap, want -aja- nu kan ik mijn huis weer op een andere manier proper maken.
Over Mylène - Mylène staat gekend voor de homeparty's waar je samen met vriendinnen (en wat cava ;)) kunt luisteren naar alle make-up-, verzorgings-, poets-... nieuwtjes. Zo is het assortiment uitgebreid en kreeg het een vernieuwde uitstraling. 

Badkamerreiniger
We zien het niet meteen, maar de badkamer is een plaats waar veel bacterieën komen. De nattigheid zorgt ervoor dat organismen kunnen overleven, dus af en toe een grote schoonmaakbeurt kunnen gebruiken. Deze plantaardige reiniger-ontkalker is eenvoudig in gebruik en ideaal om -zoals de verpakking het zegt- de badkamer te reinigen. De spray heeft een fruitig parfum en is makkelijk in gebruik door de spuitbus flacon. Zowel de badkuip, tegels als wastafel werd ermee schoongemaakt wat meteen alles zuiver maakte. De grondstoffen in dit product zijn van plantaardige oorsprong en ook de verpakking werd gemaakt van 95% gerecycleerd materiaal.

Het product kan je eerst verstuiven op een spons of meteen aanbrengen. Bij hardnekkige vlekken is het goed om het product 10 minuten te laten inwerken, na te spoelen en droog te maken met een doek. Gezien het om een ontkalker gaat, mag je dit product niet gebruiken op zilver, malmer of kalksteensoorten, want dit zou voor beschadiging zorgen.


Allesreiniger
Een allesreiniger behoort altijd tot één van mijn toppertjes gezien je deze lekker voor alles kunt gebruiken. Dit product bevat geen kleurstoffen, is wederom mild voor het milieu en ontvet oppervlakken. De geur ervan bestaat uit appel, basilicum, citroen en munt wat zeer fris is. Verder kan ik er niet heel veel over zeggen; ik deed het in een emmer water om af te lengen en ging met veel plezier aan de slag. Vloerreiniger
Mijn vloer dweil ik af en toe na een grondige stofzuigbeurt, maar wordt daarnaast ook geschuurd. Ik heb het privilege om een vloer te hebben waar je bitter weinig vuil op ziet wat met twee dieren in huis een zegen is. Deze vloerreiniger is milieuvriendelijke en daardoor ideaal voor kind (mens) en dier. De verpakking bestaat uit 50% gerecycleerd materiaal en het product bevat een fris parfum van basilicum en citroen. Per 5 liter water mag je 2 a 3 dopjes product toevoegen, dus lekker zuinig.De producten zijn zuinig in gebruik, ruiken lekker en laten een schoon huisje achter. Ze zijn daarenboven nog eens 'green' waardoor ze ideaal zijn voor een huishouden met dieren en kinderen; milieuvriendelijke verpakking maakt het plaatje helemaal af. Naast deze producten is er ook nog een product voor de vaat en- handreiniger en eentje voor de afwasmachine, maar deze probeerde ik zelf niet uit.

Badkamerreiniger
Allesreiniger - € 8,30-
Vloerreiniger - € 10-