Tijdens plakkerig weer wordt een normaal parfum vaak aan de kant geschoven voor een body mist. Ze zijn een pak luchtiger en zorgen zowel voor een fris gevoel als verfrissend geurtje. The Body Shop haalde inspiratie voor de nieuwe collectie body mists uit geurencombinaties van superfoods en de positieve eigenschappen ervan. Deze collectie kan je volledig winnen en hoe je meedoet lees je helemaal onderaan. Veel succes!Coconut & Yuzu
Kokosnoot en yuzu wie? Yuzu is een citrusvrucht die te vinden is in het verre oosten en bevat naast de beschreven geuren ook een lichte hint van Jamsijn; dus een ideaal vakantiegeurtje (vanuit onze tuin weliswaar dit jaar). Ook kan dit geurtje gemengd worden met andere geurtjes uit de lijn om een bijzondere combinatie te maken, net zoals met alle geurtjes uit de collectie kan gebeuren.

Lime & matcha
Een zeer bijzondere geur, maar toch kan ik matcha in producten meer en meer waarderen. Matcha is een groene thee uit Japan, maar kent haar oorsprong in China. De limoen is licht aanwezig en zorgt voor een extra frisse toets.


Apricot & Agave
De zoetste van de bende, maar daarom niet minder verfrissend. De abrikoos brengt een warm gevoel met zich mee en ik denk dat deze geur ook ideaal voor de herfstperiode zal zijn.

Pink pepper & lychee
Nog een zoete geur uit de bende is deze pink pepper en lychee geur. Naast de beschreven geuren bevat het ook nog eens pioenroos en roos waardoor het een bloemige achtergrond heeft.


Naast de heerlijk verfrissende geurtjes zijn de flesjes ook nog eens in handig formaat van 150 ml. Handig om in de tas te gooien en af en toe eens bij te sprayen doorheen de dag op het lichaam en in het haar. De zomerse kleuren op de flesjes zorgen voor een leuke vibe en de geuren kunnen probleemloos met elkaar gemengd worden.

The Body Shop
Coconut & Yuzu Hair & Body Mist - € 12-
Lime & Matcha Hair & Body Mist - € 12-
Apricot & Agave Hair & Body Mist - € 12-
Pink Pepper & Lychee Hair & Body Mist - € 12-


De (iets meer herfstige) hitte is nog steeds aanwezig, dus verfrissen we ons graag doorheen de warme dagen. Of het nu voor achter je bureau, tijdens het werken of in je vrije tijd is... de nieuwe The Body Shop hair & body mists zijn de ideale manier om jezelf te verfrissen en nog eens lekker te ruiken. Maar welke geur is nu het lekkerst? Ontdek het zelf, want deze keer geef ik de volledige collectie The Body Shop hair & body mists weg! En veel hoef je er niet voor te doen... Enkel Laupropos volgen via social media is een must. Veel succes & spread the love!

De winactie gaat door op Instagram Laupropos of Facebook Laupropos, dus allen daarheen. Heel veel succes!