Al jaren heb ik Invisibobbles in huis, want de elastieken van het merk zijn lief voor het haar en laten geen lelijke knik achter bij gebruik. Naast het beschermen zorgt de vorm ook voor het verdelen van druk waardoor er niet zo hard aan het haar wordt getrokken (en hoofdpijn vermindert). Nog leuker zijn de mooie extra collecties; zoals deze exemplaren.


Invisibobble haarelastiek
Leuk dat er intussen heel wat bijzondere collecties zijn van het merk waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook mooi om te dragen. St. Taupez en Pinkerbell bevat drie elastieken.


Waver
De Waver is zacht voor het haar, laat geen knikken achter en heeft een sterke grip zonder scherpe randen. Makkelijk om het haar op een snelle manier vast te zetten door hem erin te schuiven en vast te klikken. Zo heb je het haar los, maar zitten er toch geen vervelende lokken meer in de weg. Ook hier krijg je 3 stuks in één pakje.


Sprunchie
De scrunchies zijn terug van weg geweest en deze sprunchie heeft alvast een ingebouwde invisibobble. Dit zorg voor extra grip in het haar en is intussen een mode accessoire. Een girly design met een girly naam: "My precious".


ST. Taupez & Pinkerbell - € 4,95
I Lava You - € 3,95
Invisibobble Sprunchie My Precious - € 5,95