Deze week mogen we een mooie nazomer verwachten, dus zal het nodig zijn om de kinderen goed in te smeren. Mogelijk spelen ze volop buiten (dat mag ook), maar net daarom heeft hun huid wat extra bescherming nodig. Iets waar deze rollers van Nivea sun kids zeker bij kunnen helpen.


De huid van een kindje is extra kwetsbaar voor UV-straling door de zon. Verbranding op jonge leeftijd zorgt voor een grotere kans op agressieve huidkanker, dus dat bestrijden we uiteraard liever. Naast de gekende maatregelen zoals beschermende kledij, niet in de zon zitten als ze op haar sterkst is, regelmatig insmeren, voldoende schaduw opzoeken, hoofddeksel dragen... is het goed om ook een hoge SPF zoals 30 of 50 te gebruiken.

Protect & play gekleurde roll-on roos SPF 50+
Deze zonnecrème is huidvriendelijk en dermatologisch getest. De roll-on applicatie zorgt ervoor dat alles makkelijk en snel wordt aangebracht; en de handen proper blijven. Hierdoor kunnen de kinderen  zelfs zelfstandig de crème aanbrengen onder toezicht van de ouder/verzorger. Het is wel nodig om deze zonnecrème royaal aan te brengen en af en toe opnieuw in te smeren (ook na het zwemmen).


Sensitive roll-on SPF 50+
Deze zonnecrème is geschikt voor een gevoelige kinderhuid en heeft een verzorgende formule zonder parfum. Ook deze is water resistant, maar toch is het goed om na het zwemen nog even extra bij te smeren. 


Protect & Play Roze Roll-on - SPF 50+ - 50 ml - €6,29
Protect & Sensitive Roll-on - SPF 50+ - 50 ml - € 6,59-