Wat gek dat de vorige keer dat ik een bestelling plaatste op Desenio onze kleine pagadder nog veilig in mijn buik zat. Intussen zijn er al een paar maanden verstreken en is haar eigen kamer een gekend slaapplekje. Ik heb er echt werk van gemaakt om het gezelligheid te laten uitstralen en volgens mij is dat wel gelukt. Vooral de Desenio posters maakten het geheel (in haar volle gezelligheid) af. Onderaan het artikel vinden jullie ook nog eens een interessante kortingscode, dus keep scrolling!

Kan je de video niet zien? Klik dan door naar de facebook pagina van Laupropos

Over Desenio - Het Zweedse bedrijf is fan van Scandinavisch design waar tegelijk trendy als mooie posters worden gecombineerd met elkaar. Het begon allemaal in 2010 en intussen zijn ze online aanwezig in 33 landen. De posters zelf worden op ongestreken, mat premiumpapier van hoge kwaliteit gedrukt. De meeste posters (behalve de maten 13x18 en 21x30) worden opgerold in een kartonnen koker geleverd, maar ook accessoires en lijsten worden er verkocht.

Bestellen op Desenio is voor ons niet nieuw meer. We waren al heel tevreden van onze twee grote posters met bijbehorende kader waarop The Isle of Skye staat afgebeeld en ons volledig terug neemt naar een superleuke motortrip doorheen Schotland (link naar artikel 'Enthousiast over Desenio + kortingscode). De lege slaapkamermuur werd daardoor opgevuld met een heerlijke herinnering. Ook voor de kinderkamer wilden we een bijzondere postermuur maken met een vrolijk, speelse toets. Door verschillende formaten en kleuren met elkaar te combineren denk ik wel dat het ons gelukt is. Het assortiment voor in de kinderkamer is breed en heeft daardoor voor ieder wat wils. Van schattige dieren naar uitspraken tot stoere foto's. De kamer heeft enkele kleuren die terugkomen (bruin, groen, roze en wit), dus leek het ons leuk om dat als rode draad te houden bij het kiezen van toffe posters. 


De bestelling had ik een drietal dagen later in huis, maar gezien er een item uit stock was, moest ik deze later bijbestellen. De kaders werden geleverd in een stevige doos en zijn beschermd door luchtkussens. De posters worden in de doos nog eens beschermd door een extra platte doos zodat ze veilig en wel tot hun bestemming raken. En net zoals de vorige bestelling was ik weer verbluft door de goede kwaliteit. Ik stond dan ook te popelen om de posters meteen in de kaders te stoppen en te schikken hoe we ze precies op de muur wilden hebben. Door het handige schuifsysteem is het plaatsen van de posters in de kaders zeer eenvoudig.


De gekozen posters zijn uiteindelijk een mix geworden van de kleuren die al in de kamer te vinden waren. Express kozen we voor verschillende formaten om er een vrolijke muur vol posters van te maken. Vooraf legden we de posters (met kader) op de grond om te beslissen hoe het op de muur zou komen. Mijn handige Harry zorgde er dan weer voor dat ze netjes en recht op de muur terecht kwamen. Om het nog speelser te maken, hing ik nog een zelfgemaakte regenboog erbij.


Een heel gezellige en rustgevende kamer, als je het mij vraagt. We spenderen er heel graag tijd door om volop te knuffelen met onze dochter. Ook als ze groeit, kunnen de posters nog even dienst doen, want ze blijven tijdloos. En als we dan echt eens willen veranderen, kunnen we er gewoon nieuwe posters in steken. Kwalitatieve posters, goede verzending en enorm content met het resultaat.

KORTINGSCODE - Deze code geeft 25% korting aan al mijn volgers. Gebruik LAURENCEX25 bij het plaatsen van 29 september t.e.m. 1 oktober. Deze code is niet geldig op lijsten of handpicked/collaboration/personal posters. De code zal geldig zijn op alle Desenio websites, lokale Belgische tijd.

Flying bunny poster (21x30) - €8.95
Houten lijst wit (21x30) - €9,95
Kids just wanna have fun poster (30x40) - €11.95
Wissellijst eiken (30x40) - €22.95
Flying fox poster (50x70) - €22.95
Wissellijst eiken (50x70) - €29.95