Als Kortrijkzaan zet ik mijn stad met liefde even in de kijker. Vooraf was het al een walhalla aan fotovriendelijke plaatsen (en dan denk ik nog niet meteen aan de Broeltorens): Overleie, Leieboorden, 't centrum... zijn stuk voor stuk zeer gezellige plaatsen. Sinds kort zijn er ook bijzondere Instawalls toegevoegd op verschillende plaatsen doorheen de stad met als kers op de taart een (gratis!) Smile Safari pop up in het winkelcentrum K.


Een stop waarvoor ik enkele uren heb voorzien is op Overleiestraat 9, MOMO Kids: Interior for little monsters. Een shop met heel toffe kinderspullen in een heel mooi kader. Elke muur is een wel Instagram waardig, maar er is ook een bijzondere muur met kleurrijke vleugels voorzien. 


Smile Safari gaat momenteel door in Brussel, maar heeft nu ook een kleine pop up in Kortrijk. Muren vol video- en fotoinstallaties zijn er gratis te bezoeken ...Of je kan er eens duiken in een roze ballenbad met flamingo's... Deze kleuterjuf kon er zich alvast goed in uitleven. Kleine tip: als je foto's deelt met de hashtags #smilesafari #stadkotrijk @stadkortrijk maak je kans op een duoticket voor Smile Safari Brussel!

*Deze foto schieten was best moeilijk, maar ik weet zeker dat jullie het beter zullen doen dan ik.
*Ik werd vergezeld door Sofie Lambrecht (@cursesandkisses)


Meer informatie over de Kortrijk instagram-route is te vinden op de site van dienst toerisme Kortrijk. Daar kan je alle te bezoeken plaatsen vooraf bekijken en ook de brochure downloaden. De brochure is ook af te halen bij het infopunt in het winkelcentrum K en aan de Smile Safari pop-up.

Voor welke instawall gaan jullie poseren?