Als kind was het super om een adventskalender met kleine chocolaatjes te openen, maar hoe leuk is het om nu we ouder zijn een gigantische adventskalender te mogen openen die bomvol zit met verzorgings- en beautyproducten. Ik bespreek dit exemplaar van The Body Shop en laat de volledige inhoud zien. HO HO HO!


De doos van de kalender houdt je wel een tijdje bezig. Elk hoekje heeft wel een andere leuke illustratie die een verhaal met zich meedraagt. In de tekening zie je Leia in een paarse onesie. Elk jaar nodigt ze haar vrienden, familie en buren uit om kerst te komen vieren, elkaar te verrassen, de kerstboom te versieren... De instructies voor dit gebeuren roept ze door een grote megafoon, maar helaas loopt er vanalles mis... Desserts staan in brand, Greetje is in slaap gevallen, jasper heeft de kat ook feestelijk aangekleed... Kerst is dan wel een gezellig gebeuren, maar vaak gaat niet alles perfect (en dat hoeft ook niet) #letsmakeitrealtogether.


Als je de inhoud van de advent kalender niet wilt zien, klik dan nu weg!

Vitamin E Moisture Cream 50ml
Mango Shower Gel 250ml
Mango Lip Butter 10ml
Pink Grapefruit Hand Cream 30ml
Banana Truly Nourishing Shampoo 250mlVitamin E Quench Sheet Mask 18ml
Facial Mask Brush
Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask 75ml
Banana Truly Nourishing Conditioner 250ml
Happy Go Lash Mascara 9mlNicaraguan Coffee Intense Awakening Mask 15ml
Vitamin C Energising Face Mist 100ml
Pink Grapefruit Shower Gel 250ml
Nairobi Camellia Matte Lip Liquid 8ml
Berry Bath Blend 250ml


Star Headband
Vitamin E Gentle Facial Wash 125ml
Strawberry Lip Butter 10ml
Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter 200ml
Camomile Gentle Eye Make-up Remover 250mlVitamin C Glow Sheet Mask 18ml
Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash 125ml
Almond Hand & Nail Cream 100ml
British Rose Body Yogurt 200ml
Drops of Youth™ Youth Concentrate 30ml


Naast deze ultimate kalender zijn er nog twee andere exemplaren te koop:
Make it real together ultimate advent calender - bevat 25 producten die bijna allemaal full-size zijn. De prijs is € 130, maar bevat een waarde van € 271.
Make it real together big advent calender - Erika is uitgedost als cadeautje. Haar familie daagt op in foute kersttrui en roepen een gerecycleerde outfit als beste van de avond uit. Katje Jasper amuseert zich intussen met de kerstversiering. € 90 (inhoud € 163)
Make it real together advent calender - Maya heeft een stapel cadeaus vast, maar zijn deze wel bedoeld voor onder de boom? Je ontdekt het als je de luikjes opent. € 50 (inhoud € 97,50)


The Body Shop laat dit jaar echt zien hoe kerst is. Het is geen perfect avond; vaak zijn we druk bezig met de voorbereidingen en de avond zelf; maar daardoor ontstaan wel mooie herinneringen en genieten we van het samenzijn (in hoeverre dit jaar dat zal doorgaan). Deze kerst draait vooral rond genieten (zonder perfectie na te streven) en de illustraties op de kalender zijn daar een kleine knipoog naar. De ultimate kalender is gevuld met 25 producten die bijna allemaal full-size zijn. Je komt klassiekers tegen maar ook bestsellers of nieuwigheden van zowel verzorging, make-up als accessoires. Elke dag zal het uitkijken zijn naar het moment van het openen van een doosje... Meer informatie en beelden op de website van The Body Shop te vinden.

Hebben jullie voor dit jaar al een adventskalender op het oog?