Met Sinterklaas en kerstmis om de hoek is het tijd om cadeautjes te zoeken voor onze geliefden. Het samen zijn zal iets minder zijn dit jaar, maar dat kunnen we een beetje compenseren in het cadeautje dat we geven. Niet per se een duurder cadeautje, maar een cadeautje met betekenis. Zo heeft Mapiful heel wat leuke posters die je heel persoonlijk kunt maken.


Mapiful biedt posters aan met zelfgekozen steden, sterrenstelsels, sterrenbeelden en text art. Vorig jaar kregen we onze eigen stad op een poster die sinds haar komst in de living staat. Deze keer wilden we onze dochter verrassen met een eigen poster met haar sterrenbeeld (en haar eigenschappen) op. Niet dat ze daar al veel van beseft, maar dat komt nog wel. Alles werd snel en netjes geleverd in een stevige goudkleurige koker.


Er waren veel mogelijkheden om sterrenbeeld poster te laten drukken. Zo waren er verschillende kleuren om uit te kiezen, maar zelf kozen we deze limited edition met bruine en roze kleuren. Deze kleuren komen vaak terug in de kamer, dus leek ons de ideale gezellige aanvulling. Naast de sterren die bij Stier passen zie je ook de eigenschappen, symbool als edelsteen. Grappig is wel dat enkel de positieve eigenschappen worden beschreven waardoor er heel wat positiviteit van de poster af spat. Standaard werd alles in het Engels genoteerd, maar dit paste ik zelf aan naar mijn Nederlandse voorkeur.


Een leuk extraatje aan de kamer en leuk om cadeau te geven aan een dierbare. Mocht je interesse hebben kan je intussen profiteren van een interessante Black Friday korting. Met deze korting krijg je over de hele site 20% korting bij elke bestelling (en dit tot 29 november 2020). Happy shopping!

Zodiac sign poster - € 49-