De tijd vliegt zo snel dat we ons stilletjes aan al mogen prepareren voor kerstmis. Sommigen zetten de kerstboom al om de warmte van kerst in huis te halen, anderen gaan voor lichtjes buiten om een hart onder de riem te steken... en winkels pronken met prachtige kerstcollecties.


The Body shop heeft interessante cadeausets om te geven tijdens de kerstperiode. Dit gaat van bijzondere gift boxen met bepaalde geurlijnen, the body shop adventskalenders, naar masker boxen tot shave kits. Gezien ik grote fan ben van de body butters, leek dit het perfecte cadeau om aan iemand anders te doen. Deze set van drie mini's bevat de geuren: almond milk & honey, mango en moringa. De perfecte combinatie tussen fruitig, bloemig en nootachtig. Verder is de shake & swish haircare duo ideaal voor personen met droog haar en droge huid.


Zoals elk jaar komen er bijzondere kerstgeuren voorbij. Deze keer zijn dat: festive berry, warm vanilla en winter jasmine. Bijzonder aan dit jaar is de bloemige geur die toegevoegd werd aan de hoop. Elk van deze geuren is verkrijgbaar in douchevorm, body butter, handcrème, mini's en meer.


Uitkijken naar kerst, maar vooral naar de kerstige limited edition lijn van The Body Shop. Het merk blijft mij verbazen. Mocht je nog geen idee hebben wat te geven voor kerst, kan je eens doorklikken naar de website van The Body Shop, want iedereen is volgens mij wel blij met een giftset van het merk.