Met mijn verjaardag en de feestdagen in het vooruitzicht mocht ik mijzelf eens trakteren op een nieuwe outfit. Eentje die ik zowel kon dragen op een feestdag (thuis) als op een doordeweekse werkdag. Zo word ik blij van zowel een vintage/retro uitstraling in decoratie, sfeer als kledij en die perfecte combinatie vond ik bij de webshop LadyPippa.


Over LadyPippa - Eigenaresse Sylvie (met een mega schattig dochtertje Pippa) werkt in het dagelijkse leven als administratief medewerker op een secundaire school. Gezien ze in haar vrije tijd graag kledij draagt met een retro twist, wilde ze graag iets doen wat haar volledig lag na de werkuren. Zo ontstond de online boetiek LadyPippa waar personen die van niet alledaagse kledij met een retro twist houden, kunnen winkelen bij deze online shop. Je vindt er leuke prints met onder andere merken als 4funkyflavours, Zilch, Froy & Dind en Only. 

Na even rondneuzen op de site had ik een jurkje en sweater van het merk Only in het winkelmandje zitten.  Gezien ik Only artikelen bestelde, kreeg ik er ofwel een scrunchie ofwel glittersokjes bij - dus koos ik de feestelijke sokjes. Vaak bestel ik losse stukjes op een webshop, maar ik mocht van mijzelf een volledige outfit bestellen zodat ik meteen alles in huis had. Gelukkig heeft de webshop genoeg in het assortiment om meteen helemaal in 't nieuw te zitten. Een weekje later kwam mijn bestelling aan in een kartonnen doos met daarin een gouden pakje.


Het gekozen bloemenjurkje heeft een hoge hals dat achteraan sluit met een knoop en heeft 3/4e mouwen. De pullover heeft een oranje baksteen-achtige kleur, lange mouwen en een bijzonder gehaakt motiefje. De glittersokjes zijn dan weer zilver-groen van kleur en zorgen voor extra *sparkle* tijdens de feestdagen.


Het was best frisjes toen we de foto's gingen nemen, dus wisselde ik de sokjes even in voor een dikke kousenbroek. Toch voel ik mij heel goed in deze outfit en vind ik deze combinatie heel goed passen. De oranje kleur komt terug in het jurkje, waardoor het een mooi geheel wordt. Mocht het wat warmer zijn is het jurkje probleemloos te dragen met een kousenbroek, nylonkousen of zelfs met blote benen. Een hakje eronder, sneakers... het kan allemaal.


Een fijne webshop met mooie kledij zodat we onszelf eens kunnen soigneren. Mijn kledij kwam netjes verpakt aan en ook de klantvriendelijkheid was een positief punt, dus dat maakt mij een blije klant. Ook leuk dat het om een retro stijl gaat wat het net een tikkeltje meer bijzonder maakt.

Havana Only pullover - € 29,99-
Only dress black femme flower - € 32,99-
Glittersokken Only - € 0