Een poster kan een ruimte meteen leuk invullen en gezien we graag de keuken eens een kleine make-over in de keuken wilden, besloten we nog eens een bestelling te doen bij Desenio. We vulden zowel de kinderkamer als de slaapkamer al op met enkele lijsten van de webshop, dus waren we razend benieuwd hoe het eruit zou zien in de keuken.


Over Desenio - Het Zweedse bedrijf is fan van Scandinavisch design waar tegelijk trendy als mooie posters worden gecombineerd met elkaar. Het begon allemaal in 2010 en intussen zijn ze online aanwezig in 33 landen. De posters zelf worden op ongestreken, mat premiumpapier van hoge kwaliteit gedrukt. De meeste posters (behalve de maten 13x18 en 21x30) worden opgerold in een kartonnen koker geleverd, maar ook accessoires en lijsten worden er verkocht.

Gezien we al tot tweemaal bij de webshop van Desenio bestelden, wisten we al goed wat we wilden. In de keuken wilden we iets met eten erin en gezien we grote koffieliefhebbers zijn, waagden we ons aan twee posters met een afbeelding van koffie erop. Voor de woonkamer zelf kozen we een afbeelding van een roodharige koe omdat deze ons enorm deed denken aan onze reis met de moto doorheen Schotland. Ze doken overal op in de heiden, heuvels en bergen en nu dus ook in onze woonkamer. Bij de posters kozen we ook nog twee kaders met de afmetingen 50 x 70 met een eiken afwerking. Na een drietal dagen plofte de bestelling neer aan onze voordeur (met de nodige zorg natuurlijk).


In de keuken hebben we veel werkbladen om naar hartenlust te koken en tegen een bepaalde muur staat een hogere kast waar de koelkast, wat bergruimte, oven, microgolf, enzovoort in staan. Erbovenop staat standaard ons fruit en wat decoratie, dus leek het ons vernieuwend om als decoratie daar de nieuwe kaders te plaatsen. Het is even wennen, ze zijn best overheersend, maar hoe gezellig ziet dit eruit in de keuken?


Ik krijg spontaan zin om een kopje koffie te zetten. We zijn alweer heel tevreden van de kwaliteit van de posters en kaders als de levering en zijn nu al aan het bedenken wat we als volgende kunnen aanpakken. Een speelse muur in de veranda misschien? Wie weet!

KORTINGSCODE - Deze code geeft 25% korting aan al mijn volgers. Gebruik de code LAUPROPOS25 van 16 t.e.m. 18 februari (middernacht) 2021 bij het uitchecken. Deze code is niet geldig op lijsten of handpicked/collaboration/personal posters en zal geldig zijn op alle Desenio websites, lokale Belgische tijd.