Op afspraak moeten shoppen heeft ook zijn voordelen. Vooraf kan je volop scrollen op de website van Bel & Bo om de collectie te bekijken, kan je makkelijk een tijdstip kiezen waardoor je heerlijke me-time voor jezelf kunt plannen om daarna heerlijk wat outfits te passen.


Wie mij Instagram Laupropos volgt, zag al enkele outfits voorbij komen van Bel & Bo. Ik mocht mijzelf soigneren op een gloednieuwe outfit en nam heel wat leuke stukken mee in het pashok: van lange rokken, broeken tot korte jurkjes. Vooral de stukken uit de nieuwe collectie (vol met bloemenprints en lieve lentekleuren) trokken mij heel erg aan en zijn zeker de moeite om eens te bekijken.

Moeilijk kiezen, maar uiteindelijk stapte ik met een blauw jurkje en nieuwe schoenen uit de winkel. Deze combinatie is ideaal voor een werkdag, maar kan ook in het weekend gedragen worden. Makkelijk, fris en ideaal om met ons kleine babymeisje te snoezelen. De platte bruine sandalen zijn ideaal voor warmere dagen waardoor de voetjes lekker kunnen ademen.


Wat heb ik genoten van mijn me-time momentje op afspraak. Ik werd goed en vriendelijk geholpen door het personeel tijdens de zoektocht, waardoor ik helemaal vond wat bij mij paste.

Marineblauwe korte jurk - € 49,99-
Bruine sandalen - € 29,99-