Elke dag is het een beetje moederdag, maar één dag op het jaar worden al die schatten eens extra in de bloemetjes gezet. Intussen mag ik mijzelf al bijna een jaartje (wat gaat de tijd snel) 'moederke' noemen. Papalief zorgde voor een wel extreem vrolijk cadeau met sokjes en chocolade (iets waarvan je er nooit genoeg van kunt hebben).


Mijn ventje koos voor de Happy socks cadeaubox om mij te verrassen. Een leuke surprise, want van de drie dingen in de box kan je er nooit genoeg van hebben. Warme voetjes en een lekker stukje chocolade bij de koffie - i love it! De vrolijke print op de sokjes valt meteen op in elke schoen en maakt anderen waarschijnlijk ook meteen 'happy' als ze het zien. Natuurlijk kan ook papa zich in deze sokjes wurmen of van de chocolade proeven.


Je hoeft geen mama te zijn om in de bloemetjes gezet te worden. Je kan je eigen mama, iemand waarvan je houdt of gewoon jezelf eens soigneren met een leuk presentje. Zelfs mannen kunnen genieten van de falke herensokken (of iets anders) omdat ze het lekker verdienen.

hemdvoorhem.nl
Happy socks cadeau - 23,95-