Zot van basics, maar dan net met dat tikkeltje meer? We durven heel wat geld neerleggen voor hippe designs, maar hoe hip is het om gewoon zelf creatief aan de slag te gaan en een uniek exemplaar te creëren? Zeeman make your own basics helpt daar een handje bij en laat je helemaal los gaan op hun DIY afdeling.


Zeeman is voor mij een vaste stek om goedkope DIY attributen aan te kopen, maar ik ging er ook al langs om 3 baby outfits met Zeeman kleding te bemachtigen. De winkel zit vol met toffe basics zoals t-shirts, sweaters, broeken, tassen en meer waar je iets leuk mee kunt doen. Zelf ging ik voor een witte t-shirt, textielstiften en badges om ergens op te strijken.


Heel veel werk is het niet gezien alles kant en klaar voorgeschoteld wordt. Het was een klein werkje om de badges mooi te schikken naar eigen smaak om het daarna te strijken volgens het stappenplan. Over de badges legde ik eerst een keukenhanddoek om er daarna even over te strijken tot alles goed vast zat. Is het resultaat nog niet gewenst, kan je er nog eens overheen strijken.


Echt een heel leuk resultaat en een uber toffe campagne van Zeeman om Do It Yourself wat leven in te blazen. Als creatieve ziel paradeer ik graag met zelfgemaakte spullen en word ik vrolijk van unieke items. Dit item behoort zeker tot dat rijtje en kan door iedereen in elkaar gezet worden. Naast deze iron on badges zijn er ook nog tal van andere budgetvriendelijke DIY mogelijkheden zoals naaigaren, wol, textielstiften, oogjes, stickers... te vinden bij Zeeman.

Dames t-shirt - € 3,49-
Zeeman opstrijk badges - € 0,99-
Textielstiften - € 0,99-