Het was al lang geleden dat ik mijzelf nog eens soigneerde op een nieuw parfum en toen ik deze van The Body Shop rook, was ik meteen verkocht. Het blijkt ook één van de meest populaire geuren ooit te zijn van het merk, dus dat verklaart deels mijn liefde voor de geur.


Een gekend product, maar met een compleet nieuwe look. De geur kan je op verschillende wijzen aankopen: eau de parfum, eau de toilette (mijn exemplaar), oll roll-on, mist, shower gel, body lotion, deo, perfume oil, l'eau... en kan je zelfs combineren met een layering topper (lover, radical of free fragrance) om de geur te veranderen naar eigen smaak.

De White musk geur is verrijkt met een verse mix van rozen, jasmijn, warme kruiden en ambertonen. Iets waar heel wat neusjes blij van worden gezien het wereldwijd een erg populaire geur is. Het flesje is doorzichtig, puur en heeft een verpakking die voor 42% uit gerecycled glas bestaat. Zoals heel wat producten van The Body Shop heeft deze eau de toilette ingrediënten van natuurlijke oorsprong (95%!).

Weetje - Deze eau de toilette bevat noten van aldehyden, jasmijn en cruelty-free musk


Een erg fijne en verslavend parfum. De geur blijft heel lang hangen, dus werkt het parfum heel zuinig zodat je er heel wat plezier aan beleeft. Ook fijn dat de geur terug te vinden is in andere producten van het merk zoals douchegels, deo's... Zo wordt het geen allegaartje van geurtjes en kan je je favoriete geur blijven gebruiken doorheen de hele routine.

White Musk® Eau De Toilette - €20,00- (30ml)
White Musk® Eau De Toilette - € 31,00- (100ml)