Personen die genieten van een bad kunnen meestal ook volop genieten van het inslaan van de meest prachtige bruisballen. Die mooie bruisballen kosten wat, dus toen ik deze bijzondere exemplaren in de schappen van Action zag liggen, besloot ik ze voor jullie uit te proberen. De kleurtjes trokken zo aan, dus fingers crossed dat we die kleur ook terugvinden in het bad.


Op de website van Action probeerde ik meer te weten te komen over deze bruistabletten, maar meer dan 'diverse varianten' en 'feestje in het bad' kon ik niet echt vinden. In het schap lagen er een viertal varianten voor het grijpen en daarvan koos ik er drie om uit te proberen. Hoeveel soorten er precies zijn, kan ik dus niet uit de doeken doen. Door nog meer research te doen zag ik dat deze bath slabs verkocht worden voor €10 per stuk en dat er heel veel soorten van bestaan, dus Action zorgde ervoor dat ze mega betaalbaar worden.

De namen van de producten maken het extra leuk. Wie wil nu niet baden in good vibes, een colour splash of cheers my dears gloed. De vorm van de bruisbal zorgt ervoor dat je stukjes kunt afkraken en zo probleemloos meerdere keren kunt gebruiken. Of lekker kleuren met elkaar mixen is ook nog een leuk idee. Zo kunnen kinderen stukjes met elkaar mengen en kijken welke kleuren ze uiteindelijk verkrijgen.

Colour splash

Good vibes

Cheers my dears

De geur die loskomt van het product is aanwezig, maar niet overheersend. Ik kraakte een stukje af en liet het in het bad oplossen. Er ontstonden geen bubbels, maar wel een intense kleur die het product met zich draagt. Ook een fijn weetje is dat het product geen pigment achterlaat op het bad. Met mijn gevoelige huid is het altijd even oppassen hoe het zal reageren, maar ik ondervond met deze producten geen problemen.


Fijne producten die heel wat kleur achterlaten in het water wat extra genieten is. De zoete geur is aanwezig, maar niet intens. Leuk voor kinderen doordat ze de producten met elkaar kunnen mengen en zo nieuwe kleuren kunnen verkrijgen, maar stiekem ook leuk voor volwassenen. En al zeker voor deze kleine prijs...

The Bath Company badbruistablet - € 1,89-