't Is weer van dat, want om de paar maanden mogen we naar een winkel vluchten om een maatje groter voor onze dochter te halen. Gezien kinderen groeien als kooltjes gaan we af en toe eens langs bij Zeeman. Ze bieden er vaak nieuwe collecties aan en er hangt altijd wel iets nieuws wanneer ik er binnenstap.


Ook tijdens haar eerste levensjaartje kocht ik kleren bij Zeeman. Zo schreef ik al eerder een artikel over de Zeeman winterkledij van maat 68-74, dus mocht je interesse naar hebben, kan je daar terecht. Het assortiment gaat van baby gadgets, speeltjes, schoentjes, accessoires, sokken... tot complete outfits. Voor de kinderkledij is dat ook het geval en gezien ons kleintje richting maat 92 gaat, mogen we vanaf nu ook daartussen shoppen. Een kleine overstap voor de kleine, maar een grote voor mama, want vanaf nu kan ik absoluut niet meer spreken over: "mijn baby'tje".

De legergroene broek is eentje die met heel wat stukken te combineren valt. De broek heeft een elastische tailleband en een sierstrikje aan de voorkant. Broeken met heel wat zakken eraan is momenteel helemaal hip (ik heb er toevallig ook net eentje voor mij gehaald), wat makkelijk is om allerlei schatten in te bewaren die ze op hun pad tegenkomen. De broek is gemaakt van 100% katoen dat BCI katoen bevat. Met het Better Cotton Initiative, BCI, steun je wereldwijd verantwoorde katoenproductie. Het T-shirt heeft een schattige tekening van allerlei stukjes fruit.


Deze roestbruine jurk doet meteen denken aan de herfst en was het eerste stuk dat ik in het winkelmandje deed. Een licht stofje gezien het tijdens de herfstdagen toch nog aan de warme kant kan zijn, maar makkelijk te dikken door kniekousen en een trui. Het geheel wordt extra vrolijk door de volants aan de onderkant en mouwtjes. Het jurkje draagt de Sustainable viscose tag.


De legerbroek die eerder aan bod kwam, keert nu terug in deze look, maar nu in combinatie met een roestbruine blouse. Deze blouse heeft een geplooide kraag; mouwen en heeft een vrolijke all-over dierenprint op zich. Nog een beetje te groot voor onze dochter, maar het zal niet lang duren voordat ze groot genoeg is om deze te dragen. Een luchtige kledingstuk gezien het gemaakt is van 100% viscose.


Alle stukken zijn net aangekocht en zijn nog allemaal te vinden bij Zeeman. Gezien het assortiment heel vaak wordt aangevuld, is het aan te raden om niet al te lang te wachten als je iets ziet passeren wat leuk lijkt voor je kindje. Wij zijn alvast dolenthousiast over de nieuwe kledij. Zoals eerder aangegeven is alles een maatje groter aangekocht zodat ze er nog heel wat plezier aan heeft en comfortabel kan groeien in haar kleding. Goed voor de portemonnee, mee met de laatste trends en helemaal speel-proof!

T-shirt met fruit - € 2,99-
Meisjesbroek legergroen - € 8,99-
Meisjesjurk roestbruin - € 6,99-
Meisjesblouse roestbruin - € 6,99-