Ik schreef al veel vaker over de handige elastieken van invisibobble. Ze zijn niet alleen lief voor het haar, maar zien er ook ontzettend tof uit. Af en toe brengt het merk bijzondere collecties uit zoals deze in samenwerking met het luxe badmode merk Smim with Me.


Over Swim with Mi - Het badmodemerk werd in 2014 opgericht en bestaat uit een combinatie van moderne luxe, casual chic en een touch of Riviera glamour. Helemaal handgemaakt en ideaal voor de zomer.


Een invisibobble elastiek met een elastisch stofje errond maken deze scrunchie tot een sprunchie. Door de bobble zit er meer grip op het haar waardoor het beter blijft zitten en het haar op een zachte manier samen houdt. De Nylon/spandex haarelastieken zijn sneldrogend en heel makkelijk om te verwijderen uit nat haar. Hierdoor zit het aangenaam, is het stijlvol en behoud je gezond haar. Mocht je meer weten rond de gewone invisibobbles of andere collecties verwijs ik graag door naar het artikel met Accessoires die lief zijn voor het haar (invisibobble).


Deze sprunchie is te koop op verschillende plaatsen zoals John Beerends, Boozyshop, salontopper, Di beauty & care...

Invisibobble x Swim with Mi sprunchie - € 8.95-