Drie jaar na de komst van onze stofzuiger raad ik hem nog steeds aan en gebruiken we hem nog steeds intensief met veel plezier. Toen Thomas stofzuigers vertelde dat ik er eentje mocht verloten, sprong ik een gat in de lucht. Wat ben ik blij dat ik eentje van jullie gelukkig mag maken met deze Aqua + pet and family (t.w.v. €300!).


Een volledig tot in de puntjes review deed ik een aantal jaar terug over de Aqua + pet and family stofzuiger. Toen hadden we enkel een kat die heel wat haar verloor doorheen ons kleine appartementje. Nu wonen we in een huis en zijn we een Duitse Herder en een dochter rijker waardoor de stofzuiger nog meer uren mag draaien. Eerst schuren we de grond grondig en dan stofzuig ik al het vuile water op met de Aqua +. Handig, snel, extreem proper..., maar ook het gewone stofzuigwerk kan hij makkelijk aan. Ideaal voor dierenharen, maar ook voor dagelijkse vuiligheid en een onmisbaar toestel in ons huishouden.

De winactie gaat door op Instagram Laupropos of Facebook Laupropos, dus allen daarheen. Heel veel succes!