Met de zon die prikt in de ogen en de temperaturen die een paar graden stijgen, is het dringend nodig om goed in te smeren. Het gamma van Eucerin is interessant voor elk gezinslid en heeft een hoge SPF, UVB en UVA bescherming.
Sun Sensitive Protect Dry Touch Gel-Crème SPF30
Een hele lichte zonnebescherming die heel snel door de huid wordt opgenomen en geen sporen achterlaat. Het dry touch gevoel biedt een hoge bescherming tegen UVA- en UVB-stralen en helpt vrije radicalen gegenereerd door hoog energetisch licht (HELZ) te verminderen. Verder is het waterbestendig, zweetbestendig en zorgt het niet voor een plakkerig gevoel waardoor bijvoorbeeld zand ook niet blijft kleven tijdens het zonnen. Ideaal voor alle huidtypes.

Sun Pigment Control SPF50
Deze zonnecrème is bedoeld voor het gezicht en heeft Advanced Spectral Technology: UVA/UVB-bescherming en bescherming tegen HEVIS-licht. Daarnaast vermindert het ook pigmentvlekken en vermindert het de kans dat ze terugkeren. De Advanced Spectral Technology van Eucerin biedt een hoge bescherming tegen UVA/UVB-stralen en HEVIS-licht. Het zonnebrandmiddel ondersteunt ook het eigen DNA-herstelmechanisme van de huid. Je brengt de crème best 's morgens aan na of in de plaats van het gewone dag verzorgingsproduct en kan in combinatie met andere producten dienen zoals andere verzorging of make-up.Sun Sensitive Protect Kids Spray Ip50+
De verzorging van de huid van een kind is enorm belangrijk doordat het volledige huidbeschermingsysteem nog niet volledig is ontwikkeld. Zo zijn ze nog gevoeliger voor de gevolgen van blootstelling aan de zon, dus is een gepaste bescherming zeker op zijn plaats. De formule met een Advanced Spectral Technology combineert UVA/ UVB-filters, voor zeer hoge UV-bescherming met de anti-oxidant licochalcone A en glycyrrhetinezuur. Het is gemakkelijk om aan te brengen, niet vet en waterbestendig. Wel enkel te gebruiken bij kinderen vanaf 1 jaar oud en in het achterhoofd houden dat kinderen nooit volledig voor lange tijd mogen blootgesteld worden aan de zon.

Sun Sensitive Protect Dry Touch Gel-Crème SPF30 200 ml - € 23,50-
Sun Pigment Control SPF50 50 ml - € 23,00
Sun Sensitive Protect Kids Spray Ip50+ 200ml - € 22,00-