Wie naar de Alpen op reis gaat, zal ze vast onderweg tijdens de wandeling tegenkomen: Edelweiss. Het krachtige bloemetje zit boordevol antioxidantpower en heeft naast een geneeskrachtige werking ook een teken van toewijding.


De Alpen kennen harde weersomstandigheden zoals wind, regen en sneeuw waardoor dit bloemetje oersterk is geworden. Het beschermt en repareert zichzelf dankzij natuurlijke antioxidanten. Deze werking helpt de huid barrière te versterkten en de edelweiss-stamcellen helpen het in stand te houden, de huid te verzachten. De lijn is 100% vegan, gecertificeerd door The Vegan Society, en bestaat afhankelijk van het product voor 91 tot 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Bouncy sleeping mask (75 ml)
Een licht masker dat 's nachts werkt terwijl jij slaapt. De huid wordt verzorgd en krijgt weer energie.

Liquid peel (100 ml)
Een peeling die onzuiverheden, verontreiniging en dode huidcellen verwijdert. Deze gelstructuur voelt heerlijk aan op de huid en laat het stralen.

Serum concentrate sheet mask (21 ml)
15 minuutjes op de huid laten voor me-time waardoor het er frisser en gladder uitziet. Leuk weetje is dat dit masker na gebruik composteerbeer is.

Bouncy gelly mist (57 ml)
Een mist die de huid beschermt en effect van blauw licht heeft waardoor het zachter aanvoelt en stralend oogt.


Intense smoothing cream (50 ml)
Een rijke crème die ideaal is om de droge en gevoelige huid extra te hydrateren. Het geeft een verkwikkend gevoel dat je ook vanbuiten ziet.

Cleansing concentrate (100 ml)
Deze verfrissende en lichte reinigingsgel is geschikt voor elk huidtype (ook de gevoelige) en verwijdert dagelijks vuil op de huid. Supergoed in combinatie met het serum dat je na de cleansing aanbrengt.

Eye serum concentrate (10 ml)
Een licht gelserum die de oogcontour helpt verfrissen en fijne lijntjes er gladder laat uitzien. Na vier weken gebruik ziet de huid er minder vermoeid uit.


The Body Shop
Bouncy sleeping mask (75 ml) - € 25-
Liquid peel (100 ml) - € 19-
Bouncy gelly mist (57 ml) - € 19-
Intense smoothing cream (50 ml) - € 25-
Cleansing concentrate (100 ml) - € 16-
Eye serum concentrate (10 ml) - € 19-