"Rap naar een The Body shop winkel, want de adventskalenders zijn er weer!", is wat ik dacht en ook deed. We gingen langs bij de shop in Gent en kregen intussen een zachte handmassage erbovenop.


Adventskalenders met chocolade erin zijn vast wel goed gekend, want zo krijg je doorheen december 24 vakjes (of minder) die aftellen tot kerstmis. De exemplaren van The Body Shop bevatten geen chocolade, maar beauty waardoor je elke dag een nieuw verzorgingsproduct of make-up item mag unboxen. Elke dag een leuk cadeautje voor jezelf of voor iemand anders.

Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar (groene) - Deze box heeft een waarde producten van € 234. Hij is gemaakt met Community Fair Tradgerecycled plastic, het pop-up design gaat over afvalverzamelaars in Bengaluru-India en bevat ook inspirerende tekstjes.

Box of Wonders Big Advent Calendar (rode) - Deze box heeft een waarde producten van € 154,50. Er zijn 25 surprises waaronder een aantal fullsize zijn. De box draait rond de 'wonderful women' uit Tamale-Ghana. Zij kunnen dankzij de handel in sheaboter investeren in gezondheidszorg en onderwijs. Daarom net bevat deze box heel wat producten met sheaboter, inclusief een paar body butters om de droge huid te verwennen.


Voor de kerstperiode heeft het merk twee Limited edition-bodycarelijnen klaar. Een warme, kruidige geur met de rustgevende Spiced orange en de groene, frisse Wild Pine. Deze zijn lekker om apart te gebruiken of om met elkaar te combineren. Ook dit jaar weer te vinden in full sized, maar ook in mini's, eau de toilettes of giftsets.


Box of Wishes Advent Calendar (blauwe) - Deze box heeft een product waarde van € 99,50. De kleinste adventskalender van de drie, maar toch gevuld met 24 presentjes. Deze kalender zet vrouwen in de deelstaat Chhattisgarh-India in de kijker waar The Body shop haar mangopitolie inkoopt.

Weetje - Alle kalenders bevatten inspirerende tekstjes en zijn te hergebruiken: de pop-ups als gift-tags en de laatjes om van alles in op te bergen.


Meer info over prijzen en beschikbaarheid vind je bij The Body Shop