We zijn volop bezig met de voorbereidingen van ons trouwfeest komende zomer. Al heel wat zaken staan vast zoals catering, DJ, band, locatie... waarbij we zoveel mogelijk zelf doen om de kosten te drukken. Rond scrollen op TEMU brachten mij al snel cookies rond trouwen, dus zat er snel veel leuks in het winkelmandje.


TEMU is een Chinees e-commerceplatform dat werd opgericht in juli 2022 en allerhande goedkope producten verkoopt van verschillende aanbieders aan die direct vanuit China naar de klant worden verscheept.

Eucalptus slinger - Nep planten kunnen een hit of een mis zijn, maar gezien ik deze als basis wil gebruiken, maakte het op zich minder uit. Je ziet wel snel dat deze nep is, als je deze alleen zou gebruiken zonder verdere deco. Zelf willen we deze gebruiken om de photobooth te versieren.

Klein gevlochten mandje - Lang vooraf fantaseerden we over hoe onze dochter voorop zou lopen tijdens de viering. Zij mag onze ringen brengen die we in een donkerbruin doosje zullen bewaren en ook hieronder in het artikel staat.

Chiffon lint - Wat we hiermee precies zullen doen, is nog niet zeker, maar we hebben wel ideetjes: auto's versieren, receptietafels een strik geven..

Tafelloper - Het idee is om op enkele tafels een loper te leggen en dan verder af te werken met bloemen. Deze is te vinden in verschillende kleuren en maten, waarbij de eerste voorkeur toch naar groen gaat... alhoewel we nog twijfelen; blauw, beige...?


Ringdoosje - Een klein doosje met plaats voor twee ringen. Onze dochter was zo lief om haar ringetje er meteen in te doen zodat we het meteen konden uitproberen. Deze sluit met een klein magneetje.

Kaarthouder - De donkerbruine kaarthouder moest je nog zelf in elkaar steken. Een kleine moeite voor een toffe doos, maar ik denk dat ik deze voor de grote dag toch een vast zal lijmen. 

Schildersezelstandaard voor trouwbord - Deze staat niet op de foto's in dit artikel, maar kan je wel terugvinden in mijn Laupropos Instagram reel video. Deze is ideaal om binnen te gebruiken, maar net iets te onstabiel voor buiten. Enige windstoten kan hem gemakkelijk omver blazen, dus ik ben niet zeker of we deze zullen gebruiken.

LED lichtjes in kurk - Al een hele tijd zijn we wijnflessen aan het sparen om daarna op te vullen met deze gezellige LED lichtjes. Zo kunnen we de receptie tafeltjes mooi decoreren met bloemetjes, wijnflesjes en hapjes.

Meer informatie op TEMU