Sieraden kan een vrouw nooit genoeg hebben. Door de samenwerking the Webshopbox mocht ik Luxedy beter leren kennen. Eigenlijk botste ik daarvoor al op een standje (booth – insider) van de webshop. De aantrek tot een mint kleurige oorring was zo groot dat ik na drie keer passeren er gewoon moest voor gaan. Deze ketting kreeg ik als cadeau, maar zou mijzelf niet zijn, moest ik er niet van profiteren om intussen een webshop review te maken.De webshop heeft een zeer uitgebreide collectie aan merken en soorten juwelen. Denk dan aan merken zoals: Abbacino, Bulaggi, Camps en Camps, Ciao Tutti, Hipanema, Laurence Delvallez, My Jewellery, Sweet Deluxe ... en dan heb ik ze nog niet allemaal opgesomd. Voor ieder wat wils, zeg maar. Het product wat ik kreeg is ook van zo'n topmerk: Bud To Rose.

Bud to Rose - Het fijne Zweedse merk Bud to Rose creëert eigentijdse juwelen voor vrouwen. In hun collectie worden zowel zeer vrouwelijke (fijne armbandjes met strass) als stoere elementen (zoals studs en grovere schakels in de kettingen) moeiteloos gecombineerd. Elk ontworpen design is uniek en vaak zitten er kleine inspirerende boodschappen in verwerkt, dewelke een leuke en persoonlijke touch geven aan het juweel. Het label Bud to Rose combineert materialen zoals leder, suede, half edelstenen, parels en metaal.. dit resulteert in een edgy maar toch vrouwelijk look. [bron tekst]


De goederen kwamen aan in een dunne kartonnen doos die door de brievenbus past. De postbode kwam wel bij mij aanbellen om het persoonlijk te overhandigen, maar vooral omdat ze een sweetie pie is. Volgens mij belandt hij dus gewoon in de brievenbus als je geen sweetie pie postbode hebt. In de doos zat een flyer van Bud To Rose, een visitekaartje van de webshop en een dierenprint zakje. Ik kon alvast even genieten van de andere producten van het merk.Luxedy kan je volgen opEn dan nu le moment suprême. Bij zo'n situaties ga ik mij meteen weer vijf jaar voelen. Net zoals ik toen een pakje openscheurde om snel te weten wat erin zat, maar daar zorgde het mooie zakje wel deels voor. Mocht je dit product bijvoorbeeld cadeau doen aan iemand zit het al deels verpakt. Ik voelde (en hoorde) gekraak van plastic.In het zakje zat een rosé gouden ketting met fijne schakels en een sterretje. Deze zat verpakt in licht plastic en kreeg nog een merk tag om zich heen. Heel bijzonder aan deze ketting is dat je hem niet vast hoeft te maken met een slot die even groot is als een schakel, maar aan de voorkant dicht moet. Als ik de ketting los maak om rond mijn hals te doen, maak ik er eigenlijk en lange ketting van. Aan de slot-schakel  staat heel klein het merk geschreven, net zoals op de ster. De ketting komt net boven borsthoogte.
Sinds ik de ketting heb, draag ik hem dagelijks. Intussen toont hij nog geen enkel teken van slijt en is ook de kleur even mooi gebleven. Ik wilde Luxedy nogmaals bedanken, want hierdoor voel ik mij elke dag wel een ster(retje). Mocht je meer interesse hebben in de webshop link ik graag door. Ik kocht er al eerder de Fantasy Oorbellen Butterfly in Mint met een grote kwaliteit.