Als je vaak onderweg bent, is het aangenaam om niet al te veel mee te zeulen en nodige producten in mini vorm mee te nemen. Zakdoekjes, een balpen, maar ook een parfum is een must-have in de handtas bij veel vrouwen. By Reload. lijkt een gewone handtas verstuiver, maar geeft er een eigen persoonlijke twist aan. Benieuwd welke vorm de twist krijgt?


Aan de basis ligt een witte of zwarte mini spray. Daar wit mij wat meer aantrok, koos ik voor wit. Je krijgt bij de mini spray een vulsysteem die een geurtje uit een full-size flacon kan halen en een trechtertje waardoor je parfum in de spray kan gieten. By Reload. biedt ook kleine mini samples die je zo in de spray kan klikken. Dat klikken gaat letterlijk in een handomdraai, maar mocht je problemen hebben met de uitvoering, kan een kleine handleiding hulp bieden.Wat Reload. bijzonder maakt is dat het witte of zwarte jasje ingewisseld kan worden voor een leuke print. Er is keuze tussen allerlei soorten en als die je niet bekoren, kan je het helemaal gaan personaliseren door een eigen leuke foto of quote. Zelf heb ik er uren over gedaan om een gepaste print eruit te kiezen, maar ben uiteindelijk voor een hippe, cleane, zwart-wit cover gegaan. Ik kan het de witte cover er heel makkelijk af halen om de streepjes cover op de spray te klikken.


En dan wat ik helemaal geweldig vind en de grootste reden dat ik dit nieuwtje met jullie wilde delen: je kan voor € 5 kleine parfums kopen en ze in de mini spray stoppen. Zo kan je leuke parfums ontdekken en kan je vaker van parfum wisselen zonder dat je heel veel geld moet uitgeven. Gezien ik al jaren de Viva La Juicy van Juicy Couture wilde uitproberen, maar het net iets te duur vond, greep ik deze keer mijn kans. Echt een geweldig parfum dat goed bij mij past, dus die ik misschien fullsize zal kopen. Reload. zorgt ervoor dat als je een parfum fullsize koopt je de prijs van de sample, dus € 5, als korting krijgt. Een zeer goede deal als je het mij vraagt. Wat nog belangrijk is, is dat dit vulsysteem niet lekt. Ik probeerde al eerdere systemen uit en telkens gingen deze na een tijdje lekken omdat ze het te hard te verduren kregen in mijn handtas. Deze mini spray slaagde met glans in de testfase.Een staaltje originaliteit en goede samenwerkingen. Vooral de kleine parfums om in de mini spray te steken vind ik een groot pluspunt. Een full-size parfum is soms teveel en weerhoudt veel vrouwen ervan om nieuwe geuren te leren kennen. Dat lijkt met dit product volledig passé.

Naast de samples zijn er ook samen te stellen boxen waar de mini spray en een aantal parfums aanwezig zijn. Helemaal perfect om onder de kerstboom te leggen voor de feestdagen en daarom mag ik met mijn blog een kortingscode van € 5 aanbieden die loopt tot 18/01/2016. Surf naar www.byreload.com en kies de producten die je het meeste liggen. Wanneer je de bestelling valideert, gebruik je de code R1HHEU7t in het veld <<coupon code>>. Ga je liever naar de winkel om de producten eerst te bekijken, kan je terecht bij ICI PARIS XL. Daar helpen ze je graag verder.

ICI PARIX XL
Mini-spray reload. - € 19,90
Recharge de 5 ml pour mini-spray reload - € 5,00
reload.™ coque imprimée pour mini-spray - € 9,90