Inside its beautiful signature bottle lies a powerful love potion – Liu-Jo. Er zijn enkele parfums die je gewoon in de collectie moet hebben. Mocht je van klassieke bloemige geurtjes -en van mooie parfumflesjes met diamantjes- houden, moet je zeker op het 'meer lezen' knopje drukken. 


Eerder kwam Liu Jo naar voor met een lila kleur die deze noten had: lychee, framboos, verfrissende bergamot en Italiaanse mandarijn. Nu gaat het om een iets zoeter en frisser luchtje dat het hele jaar door wel past, maar toch herkenningspunten met het vorige geurtje heeft. Zo vertellen heel wat medebloggers die toevallig beide luchtjes in huis hebben dat de voorganger iets zwaarder is qua geur en de nieuwe wat frisser. Als ik zelf mijn neus aan de Scent of Liu Jo eau de toilette zet, ruik ik vooral iets vrouwelijks, bloemig en fris. Een echt klassiek geurtje dat gewoon thuis hoort tussen een collectie parfums.'Think Pink' moet het motto geweest zijn. Met een felroze verpakking, diamanten en een gouden dop is deze parfum erg vrouwelijk. Voor een eau de toilette blijft de geur best lang hangen, maar toch is bijspuiten doorheen de dag mooi meegenomen. Liu Jo omschrijft de geur als volgt: "subliem, sprankelend fruitig met schitterende delicate bloemen. Verder is er een onverwachte toets van lychee, framboos en is er een glamoureuze nagloed van gepolijste patchoeli, jasmijn en ylangylang." Ik zou het eerlijk gezegd niet -noch mooier...- beter kunnen verwoorden...

Topnoten: Viooltjes blad, Italiaanse limoenolie en Kardemom
Hartnoten: Vijgen, Lelietjes-van-dalen en Jasmijn
Basisnoten: Sandelhout, Musk en Vanille


Intussen staat deze parfum niet meer bij mijn eigen parfumstash, maar gaf ik deze door aan mijn mama. Ze was zo weg van de geur dat ik hem besloot cadeau te doen. En blij dat ze was. Na ongeveer een tweetal maanden te gebruiken is het flesje al half leeg, waardoor ik zie dat de parfum niet zuinig werkt. De lieflijke geur sprayt nogal losjes... Ik neem aan dat het een geslaagd klassiek geurtje voor elke dag.

Scent of Liu-Jo Eau de Toilette 30 ml – €39-
Scent of Liu-Jo Eau de Toilette 50 ml – €59-
Scent of Liu-Jo Eau de Toilette 75 ml – €79-