Laatst plaatste ik een wel erg melig berichtje op Instagram. Een dagje Sluis (NL) liet mij botsen op volgende wimpertjes. Mensen die Mascha op de verpakking niet kennen, ze is een beautyblogger (vlogger) die van haar passie haar werk kon maken. Iets om naar op te kijken, dus. Een samenwerking met Eylure zorgde alweer voor een kers op de taart.


Zelf ken ik Eylure als het wimpermerk. Enkele bekende koppen op Youtube zoals Fleur De Force en Vegas Nay mochten al een eigen lijn ontwerpen voor het merk. Naar mijn weten is Beautygloss.nl de eerste Nederlandse vrouw die een soortgelijk project mag opstarten. Ze ontwierp drie wimpertjes in samenwerking met experts en noemde hen Pretty Silky en Fluffy.
De verpakking is zoals we ze kennen van Eylure. Je weet meteen wat je koopt en van wie je het koopt. Zo zijn de meeste spullen van Beautygloss roze, roze of roze. De verpakking is... roze. Er zijn in totaal drie soorten wimpers, maar mijn voorkeur ging vooral naar Silky en Pretty.

Silky
Silky is een 'my eyelash but better'. Het geeft een natuurlijk resultaat en zorgt er meteen voor dat je wimpers wat voller zijn. Wees wel voorzichtig bij het uithalen van de wimper, want doordat de band zo dun is, kan je wat haartjes scheef trekken. Dat gebeurde bij mij en na wat research las ik dat meerdere meiden hier last van hebben. Aanbrengen gaat wel makkelijk met een pincetje op de wimperrand. 


Op de achterkant zie je hoe de wimpers er op de ogen uitzien. Een alledaags wimpertje, maar voor mij vooral een tikkeltje extra glam voor op een feestje. Het doosje toont ook duidelijk hoe je de wimpers moet aanbrengen.Pretty
De Pretty wimpers leken mij het meest bijzondere paar van de drie. Langs binnen zijn de haartjes kort en naarmate ze naar buiten gaan, worden ze langer. Niet enkel dat, want ook het volume bouwt mee op. Deze wimpers lijken op het eerste zicht alledaags, maar na het aanbrengen zijn ze enorm aanwezig. Mogelijk komt dat door het cat-eye effect dat ze creëren, want deze wimpers zorgen ervoor dat de ogen een andere vorm krijgen.Zelf ben ik niet het meisje dat dagelijks met valse wimpers rondloopt, dus ik zou beide exemplaren dragen op een bijzondere gelegenheid. Silky geeft een zachte uitstraling en Pretty een vamp toets. Beiden voelen erg fijn op de ogen en storen niet, maar ze zijn natuurlijk wel aanwezig. Daarom vind ik ze erg prettig en raad ik ze aan. Ook als je geen fan van Mascha bent, maar toch van nepwimpertjes houdt, zijn deze het proberen waard.


Nederlandse bezoekers kunnen de wimpers bij Etos krijgen, want daar zijn ze exlusief te koop. Een mooi staaltje marketing, maar voor de Belgen die benieuwd zijn naar de wimpers een droevige zaak. Zelf stak ik de grens over om de wimpers te bemachtigen. Het werd een gezellig dagje uit met nog eens deze wimpertjes erbovenop. De drie wimpertjes hebben elk een afzonderlijke prijs.

Etos (Nederland)
Silky - € 6,99-
Pretty - € 7,99-
Fluffy - € 8,99-